Filter
Mesterdiplomák
Amerikai Egyesült Államok A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Felsőoktatás Mesterek Áttekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A Mester a felsőoktatásban ideális a diákok, akik érdeklődnek a következő pályára a magasabb oktatási ágazat, és tanítsátok meg őket, hogyan kell vezetni, szakpolitikai, pénzügyi és költségvetési programokat, és a munka egy kar környezetben.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Felsőoktatás Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Felsőoktatás, Amerikai Egyesült Államok, Távoktatás

Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Oktatási Kollégium által kínált Master of Education online program a Felsőoktatásban (M.Ed.) lehetőséget nyújt azoknak az egyéneknek, akik a közösségi kollégiumokban é ... [+]

Felsőoktatási Mester

Az Oktatási Kollégium által kínált Master of Education online program a Felsőoktatásban (M.Ed.) lehetőséget nyújt azoknak az egyéneknek, akik a közösségi kollégiumokban és négyéves főiskolákban és egyetemeken középvezetési és vezető pozíciókat keresnek. A kétéves program 36 diplomás órából áll, és felajánlott egy előírt kohorsz modellben.

A képesített pályázóknak lehetőleg olyan tapasztalattal kell rendelkezniük, amely dolgozik, vagy közvetlen hozzáférést biztosít akár egy állami vagy magán kétéves vagy négyéves felsőoktatási intézményhez, akár állami felsőoktatási intézményhez vagy szövetségi oktatási hivatalhoz. A sikeres pályázóknak közvetlen hozzáférést kell biztosítani egy felsőoktatási intézményhez, hogy sikeresen befejezzék a kiválasztott kurzusokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
Szeptember 2019
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Wisconsin La Crosse

Egy elmélet gyakorló modell, a küldetés a Hallgatói Ügyek Administration Felsőoktatási mesterképzés program célja, hogy felkészítse hallgatói ügyek szakemberek kompetenci ... [+]

Fok

Master of Science in Education (msed.) A Hallgatói Ügyek Hivatala (SAA) Felsőoktatási

SAA Mission

Egy elmélet gyakorló modell, a küldetés a Hallgatói Ügyek Administration Felsőoktatási mesterképzés program célja, hogy felkészítse hallgatói ügyek szakemberek kompetenciáinak hatékony működéséhez az összetett politikai, gazdasági, kulturális és társadalmi kontextusban a felsőoktatás.

szakmai Compentencies

A Student Affairs Administration (SAA) posztgraduális program a University of Wisconsin-La Crosse felkarolta a ACPA / NASPA szakmai alkalmassággal és összehangolta a tananyag a doktori program, hogy biztosítsa az alapvető megértése a kompetencia részeként a tanulási tapasztalat végzős hallgatók.... [-]

Amerikai Egyesült Államok La Crosse
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul