MASTERSTUDIES

Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterképzések Megtekintése Óceániában 2021

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A Master in Management Fenntartható összeköti kiterjedt kutatás területén a fenntarthatóság a fontos gyakorlati, tényleges végrehajtása a területen. A diákok fejleszthessék képességeiket válni szakemberek, tudósok, vezetők és a döntéshozók.

Óceánia más néven Oceanica a régió középpontjában a szigeteken a trópusi Csendes-óceán. [4] véleménye, hogy mi minősül Óceánia tartományban a három kistérségben az Melanézia, Mikronézia és Polinézia [5], hogy tágabb értelemben az egész szigeti régió Ázsia és az amerikai, köztük Ausztráliában és a maláj szigetvilág.

Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterképzések Áttekintése Óceániában 2021

3 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság, Óceánia Filter

A konzervációs biológia mestere

Victoria University of Wellington
Mester
<
Nappali
<
Részidős
<
9&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Campus
On-line

Az emberi hatás, a biológiai sokféleség csökkenése és a környezeti változások iránti egyre növekvő tudatosság a napjainkban fontosabbá teszi a természetvédelmi biológiát. ...

Tovább

Mestere a fenntartható környezet és tervezés

Bond University
Mester
<
Nappali
<
72 hetek
Campus

Ez a program két szakirányok: Környezetgazdálkodási vagy Urban Design és tervezés.

Tovább

Mestere a fenntartható környezet és a tervezés (szakmai)

Bond University
Mester
<
Nappali
<
92 hetek
Campus

A Master of fenntartható környezet és tervezés (Professional) program középpontjában a Környezetgazdálkodási valamint Urban Design & Planning.

Tovább