KULFOLDIMESTER.HU

Környezetvédelmi fenntarthatóság Mester Megtekintése Ausztráliában 2019

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A fenntartható gazdálkodás ötvözi a tanulmány mind az üzleti és gyakorlat a fenntarthatóság. A koncepció az, hogy megtanulják, hogyan kell kezelni a cég oly módon, hogy a fenntartható, hogy megfelelő források felhasználását és a kiegyenlítő szükségességét pénzügyi siker azzal a céllal, hogy környezetbarát döntéseket.

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

A Legjobb Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterdiplomák Ausztráliában 2019

2 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság, Ausztrália Filter

Mestere a fenntartható környezet és a tervezés (szakmai)

Bond University
Campus Nappali 92 hetek Január 2020 Ausztrália Robina

A Master of fenntartható környezet és tervezés (Professional) program középpontjában a Környezetgazdálkodási valamint Urban Design & Planning.

Mestere a fenntartható környezet és tervezés

Bond University
Campus Nappali 72 hetek Január 2020 Ausztrália Robina

Ez a program két szakirányok: Környezetgazdálkodási vagy Urban Design és tervezés.