MASTERSTUDIES

Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterek Megtekintése Portugáliában 2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Fenntartható gazdálkodás egy üzleti mértékben, hogy a jelenlegi az idők. Ez a tanulmány a hogyan lehet egyensúlyt a pénzügyi igényeit a vállalat a vágy, hogy gyakorolják az erőforrások fenntarthatóságát, ami egy üzleti dinamikát veszi a jó a környezet és a társadalom venni.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

A Legjobb Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterdiplomák Portugáliában 2021

1 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság, Portugália Filter

Mester fokozatot a környezeti nevelés és a fenntarthatóság

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Mester
<
Nappali
<
2 év
Portuguese (Portugal)
Campus

A Masters in Environmental Education and Sustainability oktatás ideje négy félév (szeptemberétől kezdődően minden évben). Célja, akik rendelkeznek a diploma vagy azzal egyenér ...

Tovább