KULFOLDIMESTER.HU

12 Környezetvédelmi fenntarthatóság Mesterképzés Összevetése

A mesterképzés a fenntarthatósági menedzsment egy üzleti tanulmányi program arra összpontosít, hogy a fenntarthatóság és a felelős gazdálkodás. A cél a program célja, hogy oktassák a diákok a társadalmilag felelős globális döntéshozatalban. Ez a döntési készségek szólnak jövőbeni kezelési és a fenntarthatóság, amelynek célja az, hogy valódi változást a világban. A cél a program célja, hogy a hallgatók egy kombinációját alapos ismeretekkel az üzleti és a megértés a fenntartható fejlődés. A fenntartható jövő sem lehetőség, sem a választás, de elengedhetetlen. A jövő nemzedékek szervezeti vezetők újra kell gondolni az üzleti gyakorlatot, amelyek lehetővé teszik a fenntartható hatással vannak a környezetre, a gazdasági fejlődés, és a társadalom számára. Napjainkban számos szervezet megértette a fontosságát a fenntartható gazdálkodás és sokan elkezdték követni a fenntarthatóság elveit, hogy napról-napra műveleteket.Azok a gazdasági szervezetek keresik a vezetők alapos ismerete a fenntarthatóság. A Masters fokozatot fenntartható Management program célja minden szakemberek vállalatok, non-profit és kormányzati szervek, amelyek a kereslet a fenntarthatóság ismeretek és gyakorlat. A diákok megtanulják, hogyan kell alkalmazni az innovatív és modern megoldásokat a fenntartható gazdaság, a társadalom és a környezet. A cél a Masters program fenntarthatóság Management az, hogy a szakmailag orientált oktatás, amely a fenntarthatóság kihívása jelenlegi szervezetek komplex mintákat.

12 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság Filter

Mesterképzés az ökológiában, a természetvédelemben és a menedzsmentben

Ben-Gurion University of the Negev
Campus Nappali 2 év Október 2019 Izrael Be'er Sheva

Az Élettudományi Tanszék közös programja és az Albert Katz Nemzetközi Desert Tanulmányok Iskola

Mester Land és a biológiai sokféleség megőrzése szigetek

Universidad de La Laguna
Campus Nappali 3 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Santa Cruz de Tenerife

A „Biodiverzitás” viszonylag új keletű, és bár divatossá vált nem más, mint „biológiai sokféleség”, így például a strukturális és funkcionális változatos élet minden formájának a genetikai, populáció, közösség és ökoszisztémák. Szigorúan biológiai szempontból karbantartási vitathatatlan.

Master program a nemzetközi környezetvédelmi fenntartható fejlődés (iesd)

National Central University
Campus Nappali Szeptember 2019 Tajvan Hsinchu

Környezeti és energetikai kérdések fontos részei sok kihívást a globális problémákra. Hogy része a NKE zöld kezdeményezések, nemzetközi környezetvédelmi (a fenntartható fejlődés IESD) Program egy tárcaközi program, amelybe négy osztályból és intézmények által a College of Engineering és a Center for Space és Távérzékelési Research.

Mester fokozatot a környezeti nevelés és a fenntarthatóság

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Campus Nappali 2 év Október 2019 Portugália Viseu

A Masters in Environmental Education and Sustainability oktatás ideje négy félév (szeptemberétől kezdődően minden évben). Célja, akik rendelkeznek a diploma vagy azzal egyenértékű; birtokosai külföldi tudományos fokozat ruházott követően 1. ciklus tanulmányok szerint szervezik a bolognai folyamat egy állam által tapadó ezt a folyamatot; birtokosai külföldi tudományos fokozat, hogy elismerten a célkitűzések a licenciado mértékben a Tudományos Tanács ESEV; Birtokosai egy akadémiai, tudományos vagy szakmai önéletrajzodat, hogy elismerten tanúsítja a képességgel, hogy ebben a ciklusban tanulmányok a Tudományos Tanács ESEV.

MSc fenntarthatóság és adaptáció az épített környezetben

Centre for Alternative Technology
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Machynlleth + 2 további

Az MSc a fenntarthatóság és az alkalmazkodás az épített környezetben (SABE) középpontjában a fenntartható épület és a környezetvédelem

Mestere környezetgazdálkodás / Master of Environmental Science fenntartható földhasználat és a természeti erőforrás-gazdálkodás (sluse-m) program tanfolyam

Universiti Malaysia Sarawak
Campus Nappali 18 hónap Január 2020 Malajzia Kuching

A SLUSE Malajzia (SLUSE-M) program célja a dolgozó szakemberek és a friss diplomások számára a fenntartható földhasználat és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás, a malajziai és más fejlődő országokban ebben a régióban. A program mintájára és végrehajtani párhuzamosan egy hasonló programot indított egy dán konzorcium egyetemek.

Mestere a fenntartható környezet és a tervezés (szakmai)

Bond University
Campus Nappali 92 hetek Január 2020 Ausztrália Robina

A Master of fenntartható környezet és tervezés (Professional) program középpontjában a Környezetgazdálkodási valamint Urban Design & Planning.

Mestere a fenntartható környezet és tervezés

Bond University
Campus Nappali 72 hetek Január 2020 Ausztrália Robina

Ez a program két szakirányok: Környezetgazdálkodási vagy Urban Design és tervezés.

mester program - a vezetés a hal-és vadállomány

Swedish University of Agricultural Sciences
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Svédország Umeå Alsike Alnarp + 2 további

A Mester Program - kezelése Hal-és Vadvédelmi populációk kiterjed különböző aspektusait kezelése és védelme a halak és a vadon élő állatok, beleértve a tudományos elmélet és módszerek, valamint a vonatkozó törvények és egyezmények nemzetközi szinten.

Mester a fenntartható belső környezet

Fashion Institute of Technology
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok New York

FIT Master of Arts a fenntartható belső környezet program felkészíti a vezetők, akik hozzák szakértelemmel fenntarthatóság a lakossági, kereskedelmi és intézményi terek. a tananyag

A biológiai sokféleség, az evolúció és a természetvédelmi akcióban

Middlesex University London
Campus Nappali 12 hónap Augusztus 2019 Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

Ez a kurzus célja azok számára, akik egy interdiszciplináris program az interfész a társadalmi és ökológiai rendszerek.

A konzervációs biológia mestere

Victoria University of Wellington
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Kérj Információt Új-Zéland Wellington + 1 további

Az emberi hatás, a biológiai sokféleség csökkenése és a környezeti változások iránti egyre növekvő tudatosság a napjainkban fontosabbá teszi a természetvédelmi biológiát.