148 Mester Programok ban ben Filozófia 2024

Mester Programok ban ben Filozófia 2024Filter
    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A humán tudomány és a technológia kereszteződésénél a MA Filozófia és Mesterséges Intelligencia egyesíti a számítástechnika, az adatok és az információfeldolgozás elméleti és etikai kérdéseinek feltárását a lehetőségekkel azon adattudományi készségek fejlesztésére, amelyek a gépi tanulás közelmúltbeli fejlődését támasztják alá. és a mesterséges intelligencia. Magával ragadja a magával ragadó tárgyat, ez az élvonalbeli mesterképzés felépítheti az analitikai, technikai, etikai és kommunikációs készségek kombinációjával, amelyet a munkaadók nagyon igényelnek.

    • Budapest, Magyarország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program a logikára és annak alkalmazására összpontosít a tudomány filozófiájában, különös tekintettel a matematika, a fizika, a nyelvészet és a társadalomtudomány alapjaira. Néhány alaptanfolyamon és egy közös, négy szemeszterig tartó szeminárium sorozaton túl, amely minden hallgató számára közös hátteret kínál, a következő négy tematikus csoportot kínáljuk: logika és matematika filozófia, fizika alapjai, logika a nyelvészetben és modellek a Társadalomtudományok - a hallgatónak 7 kurzust kell választania ezekben a modulokban.

    • Ramat Gan, Izrael

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Zsidó Filozófia Tanszék (Zsidó Gondolat és Kabbala) Bar-Ilan University Zsidótudományi Karán a zsidó filozófia valamennyi területének kutatásával és oktatásával foglalkozik a klasszikus időszaktól a zsidó filozófia megírásáig napjainkig, beleértve a a Kabbala és a haszidizmus tanulmányozása. Különös hangsúlyt kap a filozófiai gondolkodás, a misztikus elmélkedés és a vallásközi kapcsolatok tanulmányozása és kutatása. Ha érdeklik olyan területek, mint a zsidó hagyomány, filozófia és a zsidó történelem, a Zsidó Filozófia Tanszék meghívja Önt egy lenyűgöző, elgondolkodtató zsidó filozófia MA képzésre, amely elvezeti Önt a zsidó filozófia világának átfogó felfedezéséhez. A zsidó filozófia és annak minden aspektusa, miközben széles kulturális perspektívából vizsgálja a különböző megközelítéseket, diskurzusokat és módszereket. Olvassa el ezt a cikket, ha többet szeretne megtudni a programról.

    • Witten, Németország

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A németországi Witten/Herdecke Egyetem filozófia, politika és közgazdaságtan (PPE) mesterképzése élvonalbeli oktatást kínál a társadalomtudományok és a filozófia metszéspontjában. Más filozófia, politika és közgazdaságtan mesterképzésekkel ellentétben Wittenben (Németország) a hangsúly a valós problémák megalapozott tudományos elemzésén van az egyre inkább összekapcsolódó világban. A 21. század kihívásaival foglalkozik egy globalizált ...

    • Murcia, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az erőfeszítések és az erőforrások egyesítése hat szakirányt kínálhat, amelyek lehetővé teszik, hogy a hallgatók a jövőben karrier- vagy kutatói képzést folytassanak a doktorátusban. Mesterünk folytonosságát folytatja a Filozófia Egyetemek Doktori Programjában, amely hét spanyol egyetemen működik: Murcia, Zaragoza, La Laguna, Castilla-La Mancha, Almería és Alicante (http://www.um.es/web/eidum/contener / tanulmányok / doktorátumok / filozófia) együttesen kínálnak lehetőséget, a hallgató és a kutató számára a filozófiai tanulmányok és kutatások egyik legerősebb intézményi hálózatának felajánlását.

    • Nijmegen, Hollandia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Képzés a gondolkodás művészetéhez. Ez a program célja a filozófia vagy kapcsolódó területeken háttérrel rendelkező hallgatók számára. Szerezzen készségeket a kérdések és fogalmak logikus elemzéséhez, és dokumentálja a következtetéseit világos és meggyőző nyelven. Vegyen részt és értse meg a filozófia kontinentális, analitikus és történelmi megközelítéseit egy stimuláló kutatási környezetben, és számos magasan elismert kutatóintézet tudósai veszik körül. Készüljön fel tudományos, politikai döntéshozó, újságíró vagy kapcsolódó területeken folyó karrierre.

    • Tartu, Észtország
    • Online

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A filozófia MA szak szisztematikus áttekintést ad a filozófia területéről, az elméleti fejleményekről, a filozófiai kutatás fogalmairól és módszereiről.

    • Wrocław, Lengyelország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az angol nyelvű Master in Culture, Thought, and Humanity alapképzési szak tanulmányai a kultúra mélyreható filozófiai reflexióját mutatják be, feltárva mind az alapvető struktúrákat, mind a kultúra különböző dimenzióit és aspektusait.

    • Groningen, Hollandia

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • The City, Egyesült Királyság

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Birmingham, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A filozófia a világgal és a világban való létezésünkkel kapcsolatos alapvető kérdések szisztematikus tanulmányozása. Merüljön el az élet nagy kérdéseiben, és a szakmodulok széles skáláján keresztül fedezze fel a filozófia Önt leginkább érdeklő területét. Ezek közé tartozik az elmefilozófia és a kognitív tudományok; etika, metaetika és globális etika; ismeretelmélet és metafizika; nyelvfilozófia; valamint az egészség és boldogság filozófiája.

    • Leiden, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Leideni Egyetem egyéves filozófia mesterképzése a filozófia történeti és szisztematikus megközelítéseit integrálja. A képzés a filozófiai módszertanok és készségek magas szintű oktatását, valamint a hagyományos és a legújabb filozófiai fejlemények kifinomult ismeretét kínálja.

    • Santiago de Compostela, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol, Galíciai

    A mesterképzés szilárd és speciális képzést nyújt a világ tudásáról és megértésében, az állampolgárságról és a globalizációról szóló kritikai gondolkodásban. A kutatás technikáival és követelményeivel is megismerteti a hallgatókat, hiszen egy mesterképzésről van szó, amely doktori fokozatot ad.

    • Dundee, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Antwerp, Belgium
    • Online

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezt a teljes munkaidős angol/holland kutatómestert a University of Antwerp (UAntwerpen) Filozófiai Tanszék, a Genti Egyetem Filozófiai és Erkölcstudományi Tanszéke (UGent), valamint a Filozófiai és Erkölcstudományi Tanszék közösen szervezi. Brüsszeli Szabadegyetem (VUB). A program magas szintű képzést kínál kiváló hallgatók számára, akik filozófiai kutatói karriert szeretnének kialakítani.