MASTERSTUDIES

Filozófia Mesterképzések Megtekintése Ausztráliában 2020

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A diákok a filozófia mester 's szak képzett feltárásában hallgatólagos előfeltevések, valamint építési és összetartó részletes érveket. Emellett a diákok képes tömör, de meggyőző írás.

Ausztrália harmadik legnagyobb számú külföldi diákok a világ annak ellenére, hogy a közösség csak 23 millió. Ezek erős akadémiai oklevelek, de ausztrál intézmények ugyanolyan magas rangú, mint a városok, ház őket körül a szülőföld.

A Legjobb Filozófia Egyetemi Tanulmányok Ausztráliában 2020

2 Találatok Filozófia, Ausztrália Filter

Master of Philosophy

Bond University
Executive kurzusok
jan. 2020
<
Nappali
<
104 hetek
Angol
Campus

A program fejleszti önálló kutatási készségek és a képesség, hogy kapcsolódnak a konkrét kutatási téma széles keretet a tudás. Helyezi el a program jelentős hangsúlyt fektet a ...

Tovább

Master of Philosophy

Avondale College of Higher Education
Masters
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
On-line

A Master of Philosophy (MPhil) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert mesterek (kutatási) fokozatot. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készs ...

Tovább