MASTERSTUDIES

Filozófia Mesterképzések 2020/2021 Megtekintése az Amerikai Egyesült Tenerife Santa Cruz Spanyolországban

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A filozófia egy olyan kifejezés, amely szó szerint leírja a bölcsesség szeretete. Az emberek ezen a területen tanulmányozzák a különböző típusú kérdéseket és problémákat területeken, mint a lét, tudat és az ész. Akadémiai témák magukban racionális érvelés, bemutatása és kritikai vitát. Karrierje lehetnek jog, az egészségügy és az üzleti.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Kérj Információt Filozófia Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Tenerife Santa Cruz Spanyolországban 2020/2021

2 Találatok Filozófia, Tenerife Santa Cruz Filter

Kutatás Mester Filozófia

Universidad de La Laguna
Mester
<
Nappali
Spanyol
Campus

Az Egyetemközi Kutatási Mester Filozófia egy hivatalos Master Program eredő átalakulás a Masters in Philosophy által kínált különböző részt vevő egyetemek. Egyrészt, egy átala ...

Tovább

Mester logika és tudományfilozófia

Universidad de La Laguna
Mester
<
Részidős
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Ez Egyetemközi mester tanított összesen 6 egyetem találhat további információt a mester honlapján a University of Salamanca.

Tovább