$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Fizika Mesterek Áttekintése Olaszországban 2022

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják. Physics egy tudományos ág, amely foglalkozik a tulajdonságait és jellemzőit energia és az anyag. Tanulmányok ezen a területen is kiterjed a különböző… Tovább

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Physics egy tudományos ág, amely foglalkozik a tulajdonságait és jellemzőit energia és az anyag. Tanulmányok ezen a területen is kiterjed a különböző témák, beleértve a mechanika, a mágnesesség, fény, hang, atomi szerkezete és a villamos energia.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Fizika Egyetemi Tanulmányok Olaszországban 2022

Kevesebb
További információ Olaszországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
University of Trieste
Trieszt, Olaszország

A kurzus célja, hogy a posztgraduális hallgatók szilárd tudományos előkészületeket és kiváló gyakorlati készségek határterületeken a fizikai tudományok.

A kurzus célja, hogy a posztgraduális hallgatók szilárd tudományos előkészületeket és kiváló gyakorlati készségek határterületeken a fizikai tudományok. -
Mester
Nappali
Részidős
2 év
Angol
Campus