MASTERSTUDIES

Fordítás Mesterképzések Megtekintése Észak-Amerikában 2020

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Fordítóprogramok oktassák a diákok, hogyan kell közvetíteni hang és üzenetet, hogy egy adott nyelven írt egy másik, vagy több, a nyelvek. A fordítás specifikus írásos anyagok, míg az értelmezés egy külön fogalom, amely magában foglalja a kimondott szó.

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Fordítás Mesterképzések Áttekintése Észak-Amerikában 2020

2 Találatok Fordítás, Észak Amerika Filter

MFA az irodalmi fordításban

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
15 feb. 2020
Angol
Arab
Német
Görög
Japán
Latin
Perzsa
Spanyol
Campus

Az irodalmi fordításban részt vevő MFA diplomásokkal rendelkeznek készségekkel, kapcsolatokkal és portfólióval, hogy fordítási munkát találjanak, és széles körű nemzetközi kar ...

Tovább

Ma az irodalmi fordítás

University of Rochester
MA
szept. 2020
Campus

Tisztelt műfordítói kell az élethosszig tartó tanulók az irodalom és rendelkezniük kell superior íráskészség angol. Meg kell érteniük az üzleti fordítás. A Mester ...

Tovább