MASTERSTUDIES

Fordítás Mesterképzések Megtekintése Franciaországban 2020/2021

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A diákok megtanulják a fordítási folyamat átalakításának betűk vagy másolatát, amely egy adott nyelven írt egy vagy több más nyelven. Ez eltér az értelmezést, amely foglalkozik a kimondott szó, az, hogy kifejezetten az írott szó.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

A Legjobb Fordítás Mester Franciaországban 2020/2021

2 Találatok Fordítás, Franciaország Filter

Európai mester a Lexikográfiában (EMLex)

Université de Lorraine
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az európai mester a Lexikográfiában (EMLex) egy 2009-es nemzetközi mesterképzési program (120 ECTS), amelyet 2009 óta kínálnak. 2016 óta az EMLex Erasmus Mundus közös mesterké ...

Tovább

Mesterképzés a műszaki kommunikációban és a lokalizációban (TCLoc)

University of Strasbourg
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;24 hónap
Angol
On-line

A műszaki kommunikáció és lokalizáció mesterképzése (TCLoc) egy rugalmas, karrier-orientált és akkreditált online mesterképzési program, amelyet teljes egészében angol nyelven ...

Tovább