MASTERSTUDIES

Fordítás Mesterek Megtekintése Oroszországban 2020/2021

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A cél a Master of fordítása, hogy gondoskodjon gyakorlott kétnyelvűek a nyelvi, technikai és szakmai ismeretek, tapasztalatok és képességek dolgozni fordítók, valamint tudományos alapokat a fordítás hipotézis és elemzése tapasztalataikat.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A Legjobb Fordítás Egyetemi Tanulmányok Oroszországban 2020/2021

3 Találatok Fordítás, Oroszország Filter

Ma idegen nyelvű szakmai kommunikáció és szakfordítói

Peoples’ Friendship University of Russia
MA
<
Nappali
<
2 év
Campus

A program "Idegen nyelvek Szakmai Kommunikáció és szakfordítás" célja, hogy a hallgatók elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek, amelyeket fel lehet használni ...

Tovább

Filológiai alapján fordítást.

Altai State University
Mester
<
Nappali
Campus

A program célja, hogy a megszerzése az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek különféle fordítási munka az orosz nyelv és az orosz nyelvet.

Tovább

Mester jogi fordítás és tolmácsolás

Peoples’ Friendship University of Russia
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

A Mester Jogi fordítás és tolmácsolás (MLTI) reagál a nagy kereslet a fordítók és tolmácsok területén a törvény. A tudományos pálya ötvözi az elméleti és az alkalmazott foci. ...

Tovább