MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Amiens Franciaországban 2020/2021

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A város-község az Észak-Franciaországban, Amiens lakossága több mint 100.000 ember. A város ad otthont a University of Picardie és a számos más főiskolák és felsőoktatási intézményekben.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Amiens Franciaországban

Találat Filter

Mester fokozat a nemzetközi operatív menedzsmentben

ESC Amiens School of Management
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Francia
Campus

Az operatív üzleti menedzsment menedzsment programjának célja egy általános vezetői képzés az üzleti menedzsment terén, amely a következő területeken erős szakosodással rendel ...

Tovább