MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Le Bourget-du-Lac Franciaországban 2020/2021

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Mivel a község a Savoie osztály a Rhône-Alpes régióban, Le Bourget Du Lac egy város szomszédok Chambery város, Franciaország. Ez egy kis város, több mint 4000 lakos.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Le Bourget-du-Lac Franciaországban

Találat Filter

Master az Advanced Mechatronics-ban

Université Savoie Mont Blanc
Mester
<
Nappali
<
4 félévek
Angol
Campus

A mechatronika a tudományok és készségek szinergikus és integrált folyamata (többek között az ellenőrzés és az informatika, az elektronika, a mechanika), amely lehetővé teszi ...

Tovább

Mester energia és napenergia épületek

Université Savoie Mont Blanc
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A Mester energia és napenergia épületek vonatok tudósok képesek összetett problémák megoldására kezelésével kapcsolatos, tervezés és optimalizálás a többszörös bemenet technol ...

Tovább