MASTERSTUDIES

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Limoges Franciaországban 2020/2021

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Limoges Franciaországban

Találat Filter

Master in Management az információs rendszerek és infrastruktúrák

3IL Groupe
MSc
<
2 év
Angol
Francia
Campus

Az 1. évben először, hogy növelje a műszaki szakértelem és módszertan kialakításakor IT projekt. De azt is indul, hogy helyezkedjünk el, mint a jövő vezetője míg letegye a kar ...

Tovább

Fokú 3iL számítástechnikai mérnök ciklus 3 év

3IL Groupe
Mester
<
3 év
Francia
Campus

A 3iL Cycle Engineering által akkreditált CTI, a francia mérnökök Értékpapír Bizottság, amely garantálja a program minősége és jelentősége az üzleti igényeket. A 3iL mérnök ké ...

Tovább