MASTERSTUDIES

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Orléans Franciaországban 2020/2021

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Orléans található, a középső régióban, Franciaország. Ez az ülés a Loiret osztály. A város több mint 100.000 lakos. Ez ad otthont a University of Orléans található a La Source terület déli részén, a város.

Mesterek az Amerikai Egyesült Orléans Franciaországban

Találat Filter

Gépészmérnöki Mester a Fenntartható Mobilitásért

The Polytech Orléans engineering faculty
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A Polytech Orléans és az ISAT 2010 szeptemberében nyitották meg a "Fenntartható mobilitás autóipari mérnöki mestere" címet. A mesteret a francia kutatási és oktatási ...

Tovább