MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Poitiers Franciaországban 2020/2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Található a Vienne osztály a Poitou-Charentes régió Franciaország Poitiers város. Ez a község az említett tanszék, és több mint 91.000 lakos. Ez ad otthont a University of Poitiers és a 2. üzleti és mérnöki iskolákban.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Poitiers Franciaországban

Találat Filter

Nemzetközi Mester A fejlett IMACS ( IMACS )

University of Poitiers
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

IMACS egy integrált MSc, amely erőteljes gazdasági érdekkel bír a természetes ásványok elemzésére, tanulmányozására és megértésére. Számos olyan intézmény tervezte, amely szél ...

Tovább