MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Diethnis Olimpiaki Akadimia Görögországban 2020/2021

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Görögország fejlesztett oktatási rendszer a felsőoktatás a tetején. Több mint 40%-a görögök élnek Athénban és ott is, ahol a legjobb lehetőséget, hogy folytassa a magasabb iskolai végzettség. Által határolt Albánia, Macedónia, Bulgária és Törökország, Görögország egy turisztikai gyöngy a világ egyik 's fantasztikus strandok.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Diethnis Olimpiaki Akadimia Görögországban

Találat Filter

MSc Olimpiai Tanulmányok, Olimpiai Oktatás, Olimpiai Események Szervezése és Vezetése

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece
Mester
szept. 2021
<
Nappali
<
3 félévek
30 ápr. 2021
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az olimpiai tanulmányok mesterképzési programja az olimpiai mozgalom nemzetközi szintű innovációja, amelyet az olimpiai szolidaritás (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) támogat, s ...

Tovább