Távoktatás Geoinformatika Mesterképzések Mester

Geoinformatika Mesterdiploma Távoktatás Mesterdiploma Megtekintése

Geoinformatika

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Az MSc diplomát Geoinformatikai foglalkozik a tanulmány a fogalmak végre a földrajzi információs rendszerek. Ezt a tudást alkalmazzák számos területen, többek között az ökológia és természetvédelem, mezőgazdaság és erdőgazdálkodás, tervezés és rendezési, erőforrás-gazdálkodás és földmérési és térképészeti.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Távoktatás Geoinformatika Mesterdiploma

Mutass többet

Tanító Internetes Térinformatikai Tudomány (gisc)

Kent State Online
On-line Részidős 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az online Master of Geographic Information Science (GISc) Kent State University kínál a készségek és ismeretek, hogy ásni izgalmas és folyamatosan változó területeket GISc. A növekvő kereslet GISc szakértelem diplomások a GISc program innovációt és alkalmazzák a modern technológiák pályájuk nonprofit, kormányzati vagy üzleti szektorban. [+]

Az online Master of Geographic Information Science (GISc) Kent State University kínál a készségek és ismeretek, hogy ásni izgalmas és folyamatosan változó területeket GISc. A növekvő kereslet GISc szakértelem diplomások a GISc program innovációt és alkalmazzák a modern technológiák pályájuk nonprofit, kormányzati vagy üzleti szektorban.

Annak szükségességét, hogy a földrajzi információs tudomány szakértelem és térbeli technológia kiemelve minden nap világszerte. GIS szakértők, hogy jelentős hatások jelentős globális kihívások, mint például az egészségügy, a vízkészlet, vagy a klímaváltozás. Azt is befolyásolják az emberek mindennapi életét a térképészet, a közlekedés és az oktatás.... [-]