Távoktatás Geoinformatikai Technológiák Mesterképzések Mesterképzés

Geoinformatikai Technológiák Mesterdiploma Távoktatás Mesterdiploma Megtekintése

Geoinformatikai Technológiák

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A Master of Science in Térinformatikai Technologies egy olyan mértékben, hogy tanít különböző témákban, mint a fizikai földrajz, vagy a navigációs rendszer. Pályakezdő lesz képes fejleszteni Térinformatikai rendszerek (GIS), térinformatikai elemzési eszközökkel térbeli viszonyok és a természeti és az ember által létrehozott erőforrások stratégiailag.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Távoktatás Geoinformatikai Technológiák Mester

Mutass többet

Tanító Internetes Térinformatikai Tudomány (gisc)

Kent State Online
On-line Részidős 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az online Master of Geographic Information Science (GISc) Kent State University kínál a készségek és ismeretek, hogy ásni izgalmas és folyamatosan változó területeket GISc. A növekvő kereslet GISc szakértelem diplomások a GISc program innovációt és alkalmazzák a modern technológiák pályájuk nonprofit, kormányzati vagy üzleti szektorban. [+]

Az online Master of Geographic Information Science (GISc) Kent State University kínál a készségek és ismeretek, hogy ásni izgalmas és folyamatosan változó területeket GISc. A növekvő kereslet GISc szakértelem diplomások a GISc program innovációt és alkalmazzák a modern technológiák pályájuk nonprofit, kormányzati vagy üzleti szektorban.

Annak szükségességét, hogy a földrajzi információs tudomány szakértelem és térbeli technológia kiemelve minden nap világszerte. GIS szakértők, hogy jelentős hatások jelentős globális kihívások, mint például az egészségügy, a vízkészlet, vagy a klímaváltozás. Azt is befolyásolják az emberek mindennapi életét a térképészet, a közlekedés és az oktatás.... [-]