88 Mester Programok ban ben Grafikai tervezés 2024

Mester Programok ban ben Grafikai tervezés 2024Filter
    • Poole, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az MA Grafikai tervezés arra ösztönzi a tervezőket, hogy tárják fel a társkommunikátorok közötti megértés fejlesztésének lehetőségeit. Ez a kurzus a grafikai tervezés minden formáját megközelíti a gondolkodás és az érzés kiváltó okaként. A gyakorlat kognitív szintű kihallgatásával meg fogja vizsgálni, hogy az ilyen dolgok, mint egy metafora, valamint az ötletek keretei és keverése elősegítik a kommunikációt. Saját kezdeményezésű kutatás és kísérletezés révén ösztönözni fogják Önt arra, hogy vegyen részt a világgal, és találjon olyan betekintést, amely megértést generál és irányítja a pozitív cselekedeteket.

    • Online Spain

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ez a 2D és 3D mozgástervezés mestere gondosan úgy lett megtervezve, hogy átfogó áttekintést nyújtson a mesterség minden aspektusáról. Megadja a szükséges eszközöket a karrierje fejlődéséhez, és ennek a csodálatos iparágnak a részeként dolgozhat. Bemutatjuk Önnek a tehetséges és tapasztalt iparági szakemberek ragyogó választékát, akik megosztják tudásukat, és végigvezetik Önt a kreatív folyamat minden aspektusán.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az audiovizuális alkotóknak meg kell érteniük és fejleszteniük kell azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy képviseljék elképzeléseiket. Eszközök, amelyek segítségével felejthetetlen üzeneteket és olyan projekteket készíthet, amelyek felkeltik a néző figyelmét. A 3D-s mozgás és az animált grafika a két legvonzóbb és legfunkcionálisabb megoldásnak bizonyult az új digitális ablakok világ felé történő diskurzusának megalkotásában.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Üdvözöljük a 3D grafikai tervezés izgalmas világában! A technológia és a kreativitás ebben az izgalmas korszakában a 3D grafikai tervezés innovatív és magával ragadó kifejezési formaként jelenik meg. A digitális technológia és a grafikai tervezés hagyományos tudományainak konvergenciája a korlátlan kreatív lehetőségek univerzumát nyitotta meg.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A vizuális kommunikációban szerzett tapasztalataid középpontjában a "beszélgetéses gyakorlat" iránti közös elkötelezettség áll. Ez alatt a készítés gyakorlati és diszkurzív megközelítését értjük. A kommunikációt alapvetően beszélgetésnek tekintjük, amely hidakat képez, összekapcsolja az embereket és eszmét cserél.

    • Madrid, Spanyolország
    • Seville, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    6 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    A Grafikai és Belsőépítészeti Mester a grafikai iparban és a belső terek vagy belsőépítészet kialakításában érdekelt embereket célozza, akiknek nem szükségesek előzetes ismeretek a Mester megfelelő használatához.

    • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 félévben

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Grafikai tervezés és digitális média MA szak a szakmai és karrierfejlesztést hangsúlyozza a terület haladó tanulmányozásával, és arra ösztönzi a hallgatókat, hogy terjesszék ki tervezési készségeiket a tartalomalkotás, a szerzőiség, a vállalkozói szellem és a társadalmi innováció terén.

    • Falmouth, Egyesült Királyság

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Falmouth Egyetem rugalmas online grafikai tervezésével foglalkozó MA-ja segít létrehozni saját grafikai tervezési gyakorlatát a mai kreatív iparágak és a kortárs vizuális kultúra hátterében.

    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Grafikai Tervezés és Kommunikáció Mesterfokozat célja diplomások vagy diplomások az ipari és grafikai tervezés, a képzőművészet, a reklám és a kommunikáció területén. Csakúgy, mint a tevékenységhez kapcsolódó egyéb felső vagy középfok.

    • Dundee, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • Leiria, Portugália

    Teljes idő

    24 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja, hogy a hallgatók számára magas szintű szakmai szintű fogalmi és gyakorlati készségeket biztosítson a grafikai tervezés és a kommunikáció meghatározott területein több platformon.

    • Pécs, Magyarország

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A képzésben végzettek ismerik a művészeti hagyományokat és a kortárs művészet kitaszító alkotásait. Ismerik az egyetemes grafika művészetének kifejezési eszközeit és lehetőségeit, valamint annak anyagait és technikáit. A diplomások rendelkeznek a szükséges ismeretekkel a doktori szintű tanulmányaik folytatásához.

    • Shenzhen, Kína

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Berlin, Németország

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    • Thessaloniki, Görögország

    Teljes idő

    13 hónapok

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A Grafikus Design MA kurzus ösztönzi a formatervezési lehetőségek széles skáláját a grafikai tervezés széles területén.