MASTERSTUDIES

Grafikai tervezés Mesterdiplomák Megtekintése Portugáliában 2020

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Grafikai tervezés középpontjában a művészet és egyéb vizuális segédeszközökkel a kapcsolat, kommunikáció, vagy eladni valamit. Grafikusok működhet létre hirdetési kampányokat, cég logók, web design, vagy más vizuális tartalmat használatos a cégek és vállalatok számára.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Grafikai tervezés Mesterdiplomákat Portugáliában 2020

2 Találatok Grafikai tervezés, Portugália Filter

Mester fokozatot tervezés és reklám

IADE
Mester
<
Nappali
<
Részidős
<
2 év
Portugál
Campus

A Mester Design & Advertising alapul konvergencia tudás területén a tervezés és marketing, amely összehozza az egyik program a két képzési területen, ahol IADE több van je ...

Tovább

Grafikai Mester

Polytechnic of Leiria
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
24 hónap
Angol
Campus

A program célja, hogy a hallgatók számára magas szintű szakmai szintű fogalmi és gyakorlati készségeket biztosítson a grafikai tervezés és a kommunikáció meghatározott terület ...

Tovább