20 Mester Programok ban ben Grafikai tervezés ban ben Spanyolország for 2024

Mester Programok ban ben Grafikai tervezés ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az audiovizuális alkotóknak meg kell érteniük és fejleszteniük kell azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy képviseljék elképzeléseiket. Eszközök, amelyek segítségével felejthetetlen üzeneteket és olyan projekteket készíthet, amelyek felkeltik a néző figyelmét. A 3D-s mozgás és az animált grafika a két legvonzóbb és legfunkcionálisabb megoldásnak bizonyult az új digitális ablakok világ felé történő diskurzusának megalkotásában.

    • Online Spain

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ez a 2D és 3D mozgástervezés mestere gondosan úgy lett megtervezve, hogy átfogó áttekintést nyújtson a mesterség minden aspektusáról. Megadja a szükséges eszközöket a karrierje fejlődéséhez, és ennek a csodálatos iparágnak a részeként dolgozhat. Bemutatjuk Önnek a tehetséges és tapasztalt iparági szakemberek ragyogó választékát, akik megosztják tudásukat, és végigvezetik Önt a kreatív folyamat minden aspektusán.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Üdvözöljük a 3D grafikai tervezés izgalmas világában! A technológia és a kreativitás ebben az izgalmas korszakában a 3D grafikai tervezés innovatív és magával ragadó kifejezési formaként jelenik meg. A digitális technológia és a grafikai tervezés hagyományos tudományainak konvergenciája a korlátlan kreatív lehetőségek univerzumát nyitotta meg.

    • Madrid, Spanyolország
    • Seville, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    6 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    A Grafikai és Belsőépítészeti Mester a grafikai iparban és a belső terek vagy belsőépítészet kialakításában érdekelt embereket célozza, akiknek nem szükségesek előzetes ismeretek a Mester megfelelő használatához.

    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Grafikai Tervezés és Kommunikáció Mesterfokozat célja diplomások vagy diplomások az ipari és grafikai tervezés, a képzőművészet, a reklám és a kommunikáció területén. Csakúgy, mint a tevékenységhez kapcsolódó egyéb felső vagy középfok.

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    A mester a grafikai tervezés és digitális művészet ül egy szempontból a projekt megvalósítását (egy per modul), ahol meg kell érteni, fogalmat és a projekt funkcionális és vonzó grafikai megoldások, amelyek megfelelnek a valós igényeit minden esetben.

    • Móstoles, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A hivatalos számítógépes grafika, játékok és virtuális valóság mesterképzés általános célja, hogy korszerű és minőségi képzést nyújtson videojátékok, animáció, fizikai szimuláció és virtuális valóság terén, mind módszertani, mind technológiai, mind alkalmazási szempontból. .

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Spanyol

    A digitális grafikai tervezés online mesterképzése az első hivatalos mesterképzés 100%-ban online oktatással, amellyel olyan kreatív és technológiai profilt alakíthat ki, amely képes megérteni a digitális csatornák kínálta lehetőségeket, és alkalmazni tudja a tervezési, kommunikációs és kreativitási ismereteket a tervezési projektekben. több eszköz. UNIR segítségével gyakorlati képzésben lesz része, amely lehetővé teszi digitális alkotások készítését tervezési, prototípus-készítési, összeszerelési, animációs és szerkesztőeszközökön keresztül. Ön irányítani fogja a legújabb technológiai trendeket az UX/UI, az alkalmazástervezés és a front-end webdizájn terén, és képes lesz kiegészíteni képzését egy egyetemi márkaépítési és digitális projektmenedzsment kurzussal. Így Ön az egyik legkeresettebb és leginkább foglalkoztatható profil tagja lesz a digitális tartalom területén.

    • Barcelona, Spanyolország

    10 hónapok

    Távoktatás

    Angol, Spanyol

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Master in Graphic Design mesterképzés átfogó képzést nyújt a grafikus tervezővé váláshoz szükséges alapokról. Inkább multidiszciplináris, mint speciális ethoszban a tervezés különböző ágai lesznek lefedve: vállalati arculat, reklámozás, szerkesztői tervezés, csomagolás és webdizájn; közös tudományágaikkal együtt: tipográfia, fényképezés, illusztráció, tervezéstörténet és tervezőszoftver.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A program designed to train competent professionals in communication strategies in digital environments, respecting brand values and taking into account the contemporary relevance of user experience.

    • Online Spain

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Tanulja meg azokat az alapvető készségeket, amelyek a grafikai tervezés különböző tudományágainak elsajátításához szükségesek. A kurzus 5 modulra oszlik, ahol az iparágban elismert professzorok és oktatók oktatnak különféle készségeket a következő témákban: tipográfia, márkaidentitás, mozgás, szerkesztői és digitális tervezés.

    • Online Spain

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Tanulmányozza a nyomtatott és digitális grafikai tervezést nemzetközi és helyi szemszögből, és vizsgálja meg a grafikusok szerepét a mai kultúrák közötti társadalomban. Ez a hat modulból álló online mesterkurzus lehetővé teszi a hallgatók nemzetközi csoportjának, hogy válaszoljon a következő kérdésekre: Mi kell ma grafikusnak lenni? Milyen döntéseket hozhatok, hogy felemeljem kreatív munkáját? Milyen eszközöket tanulhatok meg, hogy kezdőből szakértővé válhassak?

    • Málaga, Spanyolország
    • Marbella, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    A CUE Professional Master in Graphic Design minden szükséges eszközt biztosít a hallgatóknak a grafikai projektek, például plakátok, vállalati entitások, hirdetések,

    • Spain Online, Spanyolország

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    A Graphic Design Master egy kiemelkedően praktikus posztgraduális szakosodási program, amely a grafikai tervezés területeivel foglalkozik: a tervezés alapjai, a marketing, a vállalati identitás, a nyomdai előkészítés alapelvei vagy a különböző típusú munkák, amelyeket a tervezőnek tudnia kell - alkalmazások valamint a szakmai fejlődés alapvető szoftvereszközei.