86 Mester Programok ban ben Grafikai tervezés 2024

Mester Programok ban ben Grafikai tervezés 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Üdvözöljük a 3D grafikai tervezés izgalmas világában! A technológia és a kreativitás ebben az izgalmas korszakában a 3D grafikai tervezés innovatív és magával ragadó kifejezési formaként jelenik meg. A digitális technológia és a grafikai tervezés hagyományos tudományainak konvergenciája a korlátlan kreatív lehetőségek univerzumát nyitotta meg.

    • Thessaloniki, Görögország

    Teljes idő

    13 hónapok

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A digitális grafika a virtuális terekkel és az interaktív környezetekkel foglalkozik. Ezeket a tapasztalat terének értjük, és magukban foglalhatják a valós és virtuális kombinációkat, a kiadványtereket, az időalapú médiát és az internetet. A terek közötti kölcsönhatás különböző mértékű és anyagi beavatkozási szinteken működhet.

    • Madrid, Spanyolország
    • Seville, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    6 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    A Grafikai és Belsőépítészeti Mester a grafikai iparban és a belső terek vagy belsőépítészet kialakításában érdekelt embereket célozza, akiknek nem szükségesek előzetes ismeretek a Mester megfelelő használatához.

    • Madrid, Spanyolország
    • Seville, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    7 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    Ez a továbbfejlesztett digitális videó (VFX) és mozgásgrafikai mester mindenkit érdekel, akiket érdekel a digitális videó, a vizuális effektusok (VFX) és a mozgásgrafika világa. A mester befejezéséhez és helyes ellenőrzéséhez nincs szükség előzetes tudásra vagy képesítésre.

    • Pécs, Magyarország

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A képzésben végzettek ismerik a művészeti hagyományokat és a kortárs művészet kitaszító alkotásait. Ismerik az egyetemes grafika művészetének kifejezési eszközeit és lehetőségeit, valamint annak anyagait és technikáit. A diplomások rendelkeznek a szükséges ismeretekkel a doktori szintű tanulmányaik folytatásához.

    • Dundee, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • Bath, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    • Online Mexico

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    Az UNIR Mexico 100%-ban online digitális grafikai tervezés mesterképzésével kreatív és technológiai profilt érhet el tervezőként. Alkalmazhatja a tervezéssel, a kommunikációval és a kreativitással kapcsolatos ismereteit többeszközös projektekben, és képes lesz egy kreatív részleget vezetni a legmodernebb technikákkal. Ezen kívül ez az egyetlen, amellyel kiegészítheti képzését két amerikai egyetem által kiadott bizonyítványunk egyikével: Digitális kreatív projektmenedzsmentben vagy 360 marketingben.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Spanyol

    A digitális grafikai tervezés online mesterképzése az első hivatalos mesterképzés 100%-ban online oktatással, amellyel olyan kreatív és technológiai profilt alakíthat ki, amely képes megérteni a digitális csatornák kínálta lehetőségeket, és alkalmazni tudja a tervezési, kommunikációs és kreativitási ismereteket a tervezési projektekben. több eszköz. UNIR segítségével gyakorlati képzésben lesz része, amely lehetővé teszi digitális alkotások készítését tervezési, prototípus-készítési, összeszerelési, animációs és szerkesztőeszközökön keresztül. Ön irányítani fogja a legújabb technológiai trendeket az UX/UI, az alkalmazástervezés és a front-end webdizájn terén, és képes lesz kiegészíteni képzését egy egyetemi márkaépítési és digitális projektmenedzsment kurzussal. Így Ön az egyik legkeresettebb és leginkább foglalkoztatható profil tagja lesz a digitális tartalom területén.

    • Guildford, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    • Poole, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az MA Grafikai tervezés arra ösztönzi a tervezőket, hogy tárják fel a társkommunikátorok közötti megértés fejlesztésének lehetőségeit. Ez a kurzus a grafikai tervezés minden formáját megközelíti a gondolkodás és az érzés kiváltó okaként. A gyakorlat kognitív szintű kihallgatásával meg fogja vizsgálni, hogy az ilyen dolgok, mint egy metafora, valamint az ötletek keretei és keverése elősegítik a kommunikációt. Saját kezdeményezésű kutatás és kísérletezés révén ösztönözni fogják Önt arra, hogy vegyen részt a világgal, és találjon olyan betekintést, amely megértést generál és irányítja a pozitív cselekedeteket.

    • Madrid, Spanyolország
    • Seville, Spanyolország
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    7 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    Ez a grafikai tervezés mesterfokozatának célja bárki, akit érdekli a formatervezés, a grafikai gyártás és a reklám kreativitása világa. A grafikai tervezés mesterének befejezéséhez nincs szükség előzetes ismeretekre vagy képesítésre.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    11 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A grafikai tervezés mesterképzése magas szintű szakmai felkészültséget kínál, amely a tervezési módszeren, a műszaki és technológiai készségek elsajátításán, valamint a legújabb piaci igények folyamatos frissítésén alapul. A tervezés és a vizuális kommunikáció gyökerein és fejlődésén alapuló erős kulturális háttér mellett diákjaink számos projekt fejlesztésének köszönhetően folyamatosan képzést kapnak a leggyakrabban használt és legfejlettebb szoftverekről.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Master in Graphic Design mesterképzés átfogó képzést nyújt a grafikus tervezővé váláshoz szükséges alapokról. Inkább multidiszciplináris, mint speciális ethoszban a tervezés különböző ágai lesznek lefedve: vállalati arculat, reklámozás, szerkesztői tervezés, csomagolás és webdizájn; közös tudományágaikkal együtt: tipográfia, fényképezés, illusztráció, tervezéstörténet és tervezőszoftver.