MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült San Lucas Tolimán Guatemalában 2020

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Számos magánegyetemek megtalálható az egész Guatemalában. Ennek ellenére még mindig van néhány, a legalacsonyabb írástudás szintjét mind Közép-Amerikában. Azok, akik tanulni ebben az országban is kell fizetni a magasabb tandíjat miatt a privatizált iskolarendszerben.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült San Lucas Tolimán Guatemalában

Találat Filter

Mester Nemzetközi Fejlesztési és Szolgáltatási (IDS)

IPSL Institute for Global Learning
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
12 hónap
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Függetlenül megtervezett és kurzusos tanterv, amely megfelel a jelenlegi szociális kérdéseknek, összehangolja a szolgáltatási és kutatási lehetőségeket, és tükrözi a hallgatói ...

Tovább

A közösségi szerveződés és a társadalmi aktivizmus mestere (COSA)

IPSL Institute for Global Learning
Mester
<
Nappali
<
12 hónap
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az IPSL önállóan megtervezett és ápolt gondolkodási szemináriumai, a "Közösségi szervezés és társadalmi aktivizmus (COSA)" révén a diákok megalapozzák a közösségépítés és a po ...

Tovább