6 Mester Programok ban ben Gyülekezeti vezető ban ben Kanada for 2024

Mester Programok ban ben Gyülekezeti vezető ban ben Kanada for 2024Filter
    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Vancouver School of Theology folytatja hosszú évek óta tartó partnerségét az első nemzetek közösségeivel és partnerségeivel a vallási közösségekkel, hogy lehetővé tegyék az őshonos és inter-vallási tanulmányok MA-jét.

    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Master of Arts in Christian Minister (MACM) egy teológiai integrációs diploma keresztény vezetők számára, amely teológiai képzést kínál, amelynek középpontjában az integráció áll az adott szolgálati kontextusban. A MACM program beágyazódik a gyülekezet életébe, és a legalkalmasabb azoknak a hallgatóknak, akik rendszeresen tudnak cselekedni és elmélkedni egy szolgálati környezetben. Általában csak azoknak ajánlják fel, akik a program időtartama alatt aktív szolgálati szerepet töltenek be. A tanterv magában foglalja a lehetőséget, hogy olyan területekre szakosodjanak, mint az interdiszciplináris teológia, a kínai egyházi szolgálat és a missziós közösségek.

    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A nyilvános és lelkipásztori vezetés mesterei elismerik azokat a vezetőket, amelyekre szükség van a keresztény közösségek változó jellegéhez, és támogatja a különböző vezetési formákban részt vevő személyeket, a gyülekezetektől kezdve a társadalmi vállalkozói tevékenységig, a hitalapú szociális szolgáltatásokon, a nem kormányzati szervezeteknél, a közösségi szervezetekig. fejlesztési, közvetítési szolgáltatások és közösségi alapú igazságügyi kezdeményezések.

    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A spirituális gondozás koncentrációja azoknak szól, akik a hivatásokat szellemi gondozó szakemberekként kívánják ellátni olyan intézményekben, mint az egészségügyi intézmények, a börtönök és a büntetés-végrehajtási intézmények. Ez a szakosodás célja, hogy szinkronban legyen a BC tartományi kormányzati keretszabványokkal, valamint a Kanadai Szellemi ápolás-szaktanácsadási követelményekkel. 24 hónapon belül a diákok megfelelhetnek a szellemi egészséggel foglalkozó szakemberek BC követelményeinek.

    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Master of Pastoral Ministry (MPM) egy tömörített lelkipásztori képzés, amely alapvető bibliai, teológiai és szolgálati témákat fed le, hogy elérhetővé tegye a szolgálati képzést. Ez a kurzus lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy elmélyüljenek a teológiai alapelvek gyakorlati alkalmazásában szolgálati környezetben. Egy átfogó tanterv révén a hallgatók elsajátítják azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy áthidalják a teológiai megértés és annak valós hatása közötti szakadékot. Azáltal, hogy a leendő lelkipásztori vezetőket olyan eszközökkel látja el, amelyek segítségével a teológiát integrálhatják mindennapi szolgálatukba, ez a kurzus biztosítja, hogy a szolgálati képzés ne csak elérhető legyen, hanem mélyen értelmes és releváns legyen a kortárs lelkipásztori munka kihívásaihoz.

    • Vancouver, Kanada

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Az Istenség Mestere és az Istenség Mestere kiterjesztve, a képzési programok azoknak szólnak, akik gyakorlati alkalmazással rendelkező tudományos programot keresnek, amelyen belül feltárhatják hitük mélységét, és felkészülhessenek a különféle állami és lelkipásztori szolgálatokra. A VST Master of Divinity programját a kanadai anglikán, az egyesült és a presbiteri felekezet, valamint az Amerikai Egyesült Államok Presbiteriánus egyháza fogadja el ordinációra.