756 Mester Programok ban ben Hollandia for 2024

Mester Programok ban ben Hollandia for 2024Filter
    • Groningen, Hollandia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Groningenben alapos oktatásban részesül azokról a módszerekről, amelyek lehetővé teszik számukra (másodlagos, nagy) adatok elemzését és modellezését a cég marketingteljesítményének nyomon követése és új vásárlói betekintések létrehozása érdekében. A Marketing Analytics és Data Science (MADS) profil (korábbi nevén Marketing Intelligence) által generált információk és betekintések alapul szolgálnak a kutatáson alapuló stratégiai és taktikai marketingdöntésekhez. A münsteri második rész két pillérre épül: értékalapú marketingre és pénzügyre. Megtanulja, hogyan tervezzen olyan marketingprogramokat, amelyek értéket teremtenek mind az ügyfelek, mind a cég számára, és hogyan mérheti fel a marketingstratégiák pénzügyi hatásait.

    • Haarlem, Hollandia

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A fenntarthatóság holisztikus nézetének kialakítása és a fenntartható átalakulási folyamatok hajtóereje legyen.

    • Nijmegen, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Nyelvészet mesterképzésének középpontjában a nyelv bonyolultsága, az emberek tanulási és használati módja, valamint a mindennapi nyelvhasználat különböző változatai állnak.

    • Groningen, Hollandia
    • Limerick, Írország

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A SESyM az energiarendszerek multidiszciplináris szempontjaira összpontosít. Biztosítja az irányítási és kommunikációs készségeket, valamint a szükséges műszaki ismereteket az energiarendszer átmenetével kapcsolatos kihívások kezeléséhez.

    • Apeldoorn, Hollandia

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A kiberbiztonsági vagy információbiztonsági szakemberek/menedzserek iránti globális kereslet egyre nő, mivel egyre nagyobb szükség van a szervezetek (és az egyének) védelmére a kibertámadásokból eredő növekvő fenyegetésekkel szemben. A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a kiberbiztonság fogalmait és a megfelelő készségeket, amelyek segítségével megvédhetik a vállalkozásokat az ilyen rosszindulatú támadásoktól. A tanfolyam két fő területre épül: (1) Információbiztonság & Válságkezelés és (2) Kiberbiztonság megvalósítása. A kiberbiztonság átfogó megértése kritikus fontosságú minden vállalkozás számára a hiper-összeköttetés vagy a digitális üzleti világ korában. Ez a kurzus végigvezeti a hallgatókat a kiberbiztonsági ökoszisztémán, lehetővé téve számukra, hogy bepillantást nyerjenek a hálózati biztonságba, az alkalmazásbiztonságba, a felhőbiztonságba és a számítógépes biztonságba.

    • Leiden, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Leideni Egyetem egyéves filozófia mesterképzése a filozófia történeti és szisztematikus megközelítéseit integrálja. A képzés a filozófiai módszertanok és készségek magas szintű oktatását, valamint a hagyományos és a legújabb filozófiai fejlemények kifinomult ismeretét kínálja.

    • Breda, Hollandia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Európa első mesterdiploma vendéglátás és kemping üdülő menedzsment szakon. Hollandia, Horvátország és Spanyolország egyetemein kínálnak több fokozatú szakmai mesterképzést, amelyben az elméletet és a gyakorlatot ötvözik. Európában gyorsan növekszik a kültéri vendéglátó-szállások iránti kereslet, ezért magasan képzett szakemberekre van szükség, akik a helyi hatóságokkal együttműködve jól tudják irányítani az üzletet.

    • Amsterdam, Hollandia

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Global Sustainable Business Management másfél éves mesterképzését a Northumbria Egyetem és az Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) működteti partnerségben, és az AUAS Business Campuson alapul. Ez a program megadja Önnek a tudást és segít abban, hogy fejlessze kompetenciáját, hogy támogassa a jövőbeli fenntartható üzleti gyakorlatot globális szinten.

    • Leeuwarden, Hollandia

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Váljon a szabadidő-, turizmus- és rendezvényipar szakmai vezetőjévé az NHL Stenden University of Applied Sciences nemzetközi szabadidő-, turizmus- és rendezvénymenedzsment mesterképzésével, amelynek középpontjában a fenntarthatóság, az életminőség és az iparág rugalmassága áll. Betekintést nyerhet abba, hogy az iparági kihívásokat hogyan lehet felelősségteljesen kezelni az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival összefüggésben.

    • Rotterdam, Hollandia
    • Bilbao, Spanyolország
    • + 5 more

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Hívjuk azokat a jövőbeli városi gondolkodókat, akik kíváncsiak és érdeklődnek az iránt, hogyan tudjuk újjáéleszteni a posztindusztriális városokat! Ez az izgalmas és egyedülálló mesterképzés olyan oktatási élményt kíván létrehozni, amely felismeri és kritikusan reagál a városok problémáira a posztindusztriális átmenet különböző formáiban és szakaszaiban, és a szakemberek következő generációját a 21. századi készségekkel és ismeretekkel oktatja, amelyek a kihívások kezeléséhez szükségesek. az átalakulóban lévő városok és a szuperdiverz társadalmak lehetőségei. Ideális program azoknak a szakembereknek, akik részt vesznek a város tervezésében, tervezésében, irányításában vagy értékelésében, és szeretnének csatlakozni egy lendületes tudás- és innovációs közösséghez, amely elkötelezett a fenntarthatóbb városi jövők újragondolása iránt. A RePIC a tanítás, a kutatás és a tanulás átalakító módjait támogatja – válaszolva a posztindusztriális városok sajátos kihívásaira és jellemzőire.

    • Amsterdam, Hollandia
    • Famagusta, Ciprus

    Részidő

    18 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A 21. század legforróbb munkájának nevezett adatkutatók a legkeresettebb szakemberek a mai munkaerőpiacon. A Glassdoor szerint az adattudomány az első számú munka a kereslet, a fizetés és a munkával való elégedettség szempontjából. Amszterdamban az átlagos belépő szintű tudós fizetés 47 422 euró. Segítünk felkészülni a világ legforróbb munkájára azáltal, hogy fejleszti technikai és interperszonális készségeit, és összekapcsolja Önt az amszterdami nagyvárosi munkáltatókkal.

    • Wageningen, Hollandia

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Ez a program szilárd jogi alapot biztosít az élelmiszerbiztonság és az élelmiszer-szabályozás, valamint a kereskedelmi, fogyasztói és szellemi tulajdonjogok kulcskérdéseihez. Az MSc Élelmiszerbiztonságon (MFS) belül az Élelmiszerjog és -szabályozási ügyek mesterszaka személyes, online és hibrid programot kínál a 2022/23-as tanévre. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben online, az egyetemen vagy kombináción keresztül vehet részt a programban.

    • Velp, Hollandia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Breukelen, Hollandia

    Teljes idő

    16 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • Amsterdam, Hollandia

    Teljes idő, Részidő

    9 hónapok

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Ez a Mester az ellátási lánc menedzsment programban főiskolai végzettségű friss diplomások és fiatal szakemberek számára készült, munkatapasztalattal vagy anélkül. Ez a 60 hitelből álló és szakmailag orientált mesterképzés a menedzsment főbb területeire és a kortárs üzleti területekre összpontosít.