MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Rajgir Indiában 2020/2021

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

Mesterek az Amerikai Egyesült Rajgir Indiában

Találat Filter

Buddhista tanulmányok, filozófia és összehasonlító vallások mesterei

Nalanda University
MA
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az iskola elősegíti a kritikai gondolkodást és feltárja a buddhizmus szélesebb kulturális és történelmi összefüggéseit Ázsia egyes régióiban.

Tovább

Mesterek az ökológiai és környezetvédelmi tanulmányokban

Nalanda University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az Ökológiai és Környezettudományi Iskola (SEES) meghatározza a fenntartható és inkluzív fejlődés Nalanda modelljét. A helyi hagyományok gyökerei, a múltbeli és a jelenlegi tu ...

Tovább

Történeti tanulmányok mesterei

Nalanda University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A Történelmi Tanulmányok Iskola (SHS) a karok és a posztgraduális hallgatók dinamikus közössége, amely szisztematikus és szigorú vizsgálatot folytat néhány olyan alapvető kérd ...

Tovább