31 Mester Programok ban ben Indonézia for 2024

Mester Programok ban ben Indonézia for 2024Filter
    • Surabaya, Indonézia

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Ez a tanulmányi program kötelezettséget vállal a halászat és a tengeri biotechnológia fejlesztésére a vízi élőlények egészségügyi biotechnológiájával, az akvakultúra-biotechnológiával és a halászati termékek biotechnológiájával kapcsolatban. Célunk, hogy egy független, innovatív és haladó képzési programmá váljunk, amely erkölcsi szempontokat valósít meg a halászati biotechnológiával kapcsolatos tudomány és technológia fejlesztésében nemzeti és nemzetközi szinten.

    • Surabaya, Indonézia

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A nyelvtudományi mesterképzés tanterve a kultúrára helyezi a hangsúlyt az olyan tanulmányokban, mint a lexikográfia, a fordítás, a tanítás és az interdiszciplináris nyelvészet. A makronyelvészetbe besorolt interdiszciplináris nyelvészeti tanulmány a Kulturális Nyelvészeti Tanulmányok Nyelvészeti Master's Program vonásai, mint például a szociolingvisztika, a pszicholingvisztika, a kultúrák közötti pragmatika, a kritikai diskurzustanulmány és az alkalmazott nyelvészet.

    • Surabaya, Indonézia

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Programunk arra helyezi a hangsúlyt, hogy a kémia területén végzett kutatási és fejlesztési tevékenységek révén a hallgatók hozzáértővé és hozzáértővé váljanak a kapcsolódó problémák kezelésében és megoldásában. A Master of Chemistry tanterve az ipar, a kormányzat és az oktatás igényei alapján készül. Ezért a biokémia, a szerves kémia, az analitikai kémia, a fizikai kémia és a szervetlen kémia szakterületeit kínáljuk.

    • Bekasi, Indonézia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program arra készült, hogy az egyének átfogó menedzsment- és vezetői készségekkel, vállalkozói gondolkodással rendelkezzenek, és képesek legyenek az üzleti teljesítmény növelésére a technológia használatával.

    • Malang, Indonézia

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Indonéz

    Vision: hogy példakép intézmény tudomány és a matematika oktatás, a nemzetközi szabványoknak és a nagy támogatást az alkalmazott tudományok, annak érdekében, hogy javítsa az emberi jólét.

    • Bekasi, Indonézia

    Teljes idő

    16 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az információs technológia mester (MIT) lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy szilárd alapokat szerezzenek olyan területeken, mint az információs architektúra, az információminőség -biztosítás, a használhatóság, az IT -irányítás, az információs rendszerek menedzsmentje, az IT -projektmenedzsment, a felhasználói élménytervezés, az IT -dokumentáció/műszaki írás és kommunikáció , elosztott információs rendszerek, adatkezelés és mobil információs rendszerek.

    • Malang, Indonézia

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Indonéz

    Agrármérnöki lett egy oktatási központ a nemzetközi szabványok és aktív szerepet játszik a tudomány fejlődése révén a kutatás és a közösségi szolgáltatások.

    • Bandung, Indonézia
    • Jakarta, Indonézia

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    • Semarang, Indonézia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Mestere Nyelvészet Diponegoro Egyetem megnyitja a hallgató felvételi tanévre 2014/2015 kezdete április 4 - július 8., 2014

    • Batam, Indonézia

    Az egyetemen

    Angol

    Az Universitas Internasional Batam (UIB-MM) az UIB-n az emberi erőforrások fejlesztésére Indonéziában, különösen a Riau-szigeteken tartott tanfolyamok egyike. Az MM-UIB elkötelezett amellett, hogy a résztvevők személyes kompetenciájának fejlesztését speciális anyagokkal, képzett oktatókkal és szakemberekkel integrálja, modern oktatási infrastruktúra támogatásával.

    • South Jakarta, Indonézia

    Indonéz

    KÜLDETÉS: A Koránon alapuló, megbízható emberi erőforrások minőségének fejlesztése az iszlám oktatás irányításának területén elméleti és gyakorlati tanulmányok útján a tudomány és a technológia fejlődésével összhangban. A tanulás minőségének erősítése és javítása a menedzsment területén a Koránon alapuló iszlám oktatás oktatása a diplomások minőségének elősegítése és a tudományos igazság értékeinek tiszteletben tartása érdekében. A minőségi oktatás fejlesztésének támogatása érdekében fokozni kell a kutatást az iszlám oktatásirányítás területén. Javítsa a közösségi szolgálatok minőségét és mennyiségét az iszlám oktatásirányítás területén az oktatás minőségi fejlesztésének támogatása érdekében. A különböző felekkel való szinergikus partnerségek bővítése az oktatás minőségének és előrehaladásának javítása érdekében.

    • Yogyakarta, Indonézia

    Angol, Indonéz

    A tudomány és a technológia növekvő fejlődésével egyre sürgetőbbek az indonézek, különösen az értelmiségiek és az értelmiségi jelöltek (hallgatók) elsajátításának igényei. Ennek oka az angol jelenlegi helyzete vagy helyzete a világban. Az angol az egyik legelterjedtebb nyelv a világon, amelyet szóbeli és írásbeli kommunikációs nyelvként használnak.

    • Bandung, Indonézia

    Angol, Indonéz

    Látomás: Legyen a menedzsment mesterképzés programja, amely kompetens a változással szemben alkalmazható szakmai, kreatív, tudományos perspektíva és az információs technológiára orientált emberi erőforrások előállításában.

    • Yogyakarta, Indonézia

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A számviteli program mestere (M.Acc.) Célja, hogy előre jelezze és reagáljon az egyének, valamint a kormányzati tisztviselők szakmai igényeire a mai dinamikus üzleti környezetben. A program koncentrációt kínál a számvitel, a pénzügyi számvitel, a vezetői számvitel, az információs rendszerek kezelése és az ellenőrzés területén.

    • Banda Aceh, Indonézia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Indonéz

    A katasztrófák potenciáljának és veszélyének Indonéziában Syiah Kuala University igényeihez és sokféleségéhez való reagálás érdekében a kormány a Syiah Kuala University katasztrófavédelmi mesterképzési program megszervezésére (219. sz. 2011).