MASTERSTUDIES

Interakció tervezés Mesterképzések Megtekintése Dél-Amerikában 2020

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

Interakció tervezés utal létre a digitális tartalmak és más multimédiás termékek. Azt is hivatkoznak, hogy a fogyasztók a digitális média rendszerek és programok. Tudományágak, mint a szoftver tervezés, számítógépes tervezés és a számítógépes programozó gyakran igényelnek interakció kialakítása.

Átívelő számos országban és szigetektől, Dél-Amerika ad otthont számos spanyol nyelvű országokban. Itt, a diákok is szó séta története útjukat az osztályba, és élvezze a kultúra ősi társadalmakban. 

Interakció tervezés Mesterképzések Áttekintése Dél-Amerikában 2020

1 Találatok Interakció tervezés, Dél Amerika Filter

Posztgraduális képzés az UX-ben és az interakciótervezésben

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Brazília, Sao Paulo
Executive kurzusok
01 Apr 2020
<
Nappali
<
18 hónap
Portuguese
Campus

A tudományos fantasztika fokozatosan válik valósággá az emberi kölcsönhatások, az ember-gép kölcsönhatások és a gépek közötti kölcsönhatások között. Az összekapcsolt világban ...

Tovább