MASTERSTUDIES

Interakció tervezés Mesterképzések 2021 Megtekintése az Amerikai Egyesült Stockholm Svédországban

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Interaction design egy tudományos téma, amelynek középpontjában mind a forma és a funkció a digitális termékek. Azok, akik ezen a területen dolgozunk nyílhat interaktív technológiák, számítógépes programok és weboldalak a cégek vagy saját vállalkozást.

Svédországban, hivatalosan a Svéd Királyság, a skandináv ország Észak-Európában. Svédország határok Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia egy híd-alagút az egész Öresund. Svédország a fejlett posztindusztriális társadalom a fejlett jóléti állam. Az életszínvonal és a várható élettartam közé tartoznak a legmagasabb a világon.

Mivel a legnagyobb város Svédországban, Stockholm több mint 1,3 millió ember, a városi területen. A város áll több sziget, és ez a főváros Svédországban. Stockholm több mint 10 egyetem és főiskola.

Kérj Információt Interakció tervezés Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Stockholm Svédországban 2021

2 Találatok Interakció tervezés, Stockholm Filter

Mester Interaktív Média Technológia

KTH Royal Institute of Technology
MSc
aug. 2021
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az interaktív médiatechnika mesterképzése gyakorlati és elméleti szakértelemmel látja el a diplomákat az interaktív termékek, szolgáltatások és médiatechnológia tervezésében, ...

Tovább

Mester az emberi számítógépes kölcsönhatásban és tervezésben (HCID)

EIT Digital Master School
Mester
24 aug. 2021
<
Nappali
<
2 év
03 feb. 2021
Angol
Campus

Az intelligens eszközök (mobiltelefonok, PDA-k, táblaszámítógépek), az intelligens termékek (autó, navigáció) és az intelligens környezetek (környezeti intelligencia) lehetővé ...

Tovább