MASTERSTUDIES

Ipari tervező Mesterképzések Megtekintése Afrikában 2020

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Ipari minta egy tanulmányi arra összpontosít, hogy hogyan kell bekapcsolni egy személy vagy cég ötleteit. Ipari tervezők dolgoznak, hogy meghatározzák a megjelenés, forma és a funkció a mindennapi és a feldolgozott termékek, amelyek felhasználhatók az otthonokban, kórházakban, a vállalkozások és az iskolák.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Ipari tervező Mesterképzések Áttekintése Afrikában 2020

2 Találatok Ipari tervező, Afrika Filter

Ma Design (Ipari Tervezés)

University of Johannesburg
MA
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
30 okt. 2020
Angol
Campus

A program célja olyan kutatók fejlesztése, akik haladó szinten hozzájárulhatnak az ipari tervezés ismeretéhez. A diplomának van egy kutatási alkotóeleme, és egyetlen haladó ku ...

Tovább

MA in Industrial Design

University of Johannesburg
Mester
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
30 okt. 2020
Angol
Campus

Having obtained this qualification, students will be able to conduct independent research with minimal guidance in an industrial design-related field and contribute to knowled ...

Tovább