MASTERSTUDIES

Ipari tervező Mesterképzések Megtekintése Franciaországban 2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Ipari formatervezés utal, hogy a területén a gyártás, amely magában foglalja a termék létrehozása és az építőipar. Ipari tervezők dolgozni annak érdekében, hogy a forma egy elemet követi a funkciója, és iparcikk üzemelését ügyfeleik.

 

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Legjobb Ipari tervező Mesterképzések Franciaországban 2021

2 Találatok Ipari tervező, Franciaország Filter

Mester Tervezési Stratégia

Y SCHOOLS
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

Y SCHOOLS t 1992-ben hozták létre Groupe ESC Troyes néven. Ez a legfiatalabb francia üzleti iskola. Minden országos akkreditációval rendelkezik (a nemzeti felsőoktatási és kut ...

Tovább

MSc az ökotervezésben és a fejlett kompozit szerkezetekben

IMT Lille Douai
MSc
szept. 2021
<
Nappali
<
2 év
30 jún. 2021
Angol
Campus

Az összetett anyagok segítenek megoldások kidolgozásában olyan modern kihívásokra, mint a könnyedség és a teljesítmény elérése. Az innováció áll ennek a növekvő területnek a k ...

Tovább