49 Mester Programok ban ben Ipari tervező 2024

Mester Programok ban ben Ipari tervező 2024Filter
    • Wellington, Új-Zéland

    Teljes idő

    18 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Szerezd meg a szakképzettséget és tudást, amire szükséged van, hogy sikeres szakember legyen a tervezőiparban. Ebben a három trimeszteri programban megtanulhatja az élet ötleteinek ötvözését: a koncepciótól a tervezésig az építésig.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A tervezés, a gépgyártás és az anyagmérnöki tudományterületek oktatási projektjeiben való együttműködés révén létrehozott program célja a szakképzés három alapvető területen: tervezés, folyamat és ipari termelés; Tervező anyagok; Ábrázolás és prototípus készítés.

    • Gothenburg, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A mesterképzés során olyan készségeket szerezhetsz, amelyekkel jobb termékeket és szolgáltatásokat tervezhetsz, amelyek értelmes felhasználói élményt nyújtanak, javítják és valódi változást hoznak az emberek mindennapi életében. A program felhasználóközpontú és fenntarthatóság-központú, a termékfejlesztés holisztikus rendszerszemléletű szemléletével.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    14 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • Aarhus, Dánia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 félévben

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    • Rotterdam, Hollandia
    • Bilbao, Spanyolország
    • + 5 more

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Hívjuk azokat a jövőbeli városi gondolkodókat, akik kíváncsiak és érdeklődnek az iránt, hogyan tudjuk újjáéleszteni a posztindusztriális városokat! Ez az izgalmas és egyedülálló mesterképzés olyan oktatási élményt kíván létrehozni, amely felismeri és kritikusan reagál a városok problémáira a posztindusztriális átmenet különböző formáiban és szakaszaiban, és a szakemberek következő generációját a 21. századi készségekkel és ismeretekkel oktatja, amelyek a kihívások kezeléséhez szükségesek. az átalakulóban lévő városok és a szuperdiverz társadalmak lehetőségei. Ideális program azoknak a szakembereknek, akik részt vesznek a város tervezésében, tervezésében, irányításában vagy értékelésében, és szeretnének csatlakozni egy lendületes tudás- és innovációs közösséghez, amely elkötelezett a fenntarthatóbb városi jövők újragondolása iránt. A RePIC a tanítás, a kutatás és a tanulás átalakító módjait támogatja – válaszolva a posztindusztriális városok sajátos kihívásaira és jellemzőire.

    • Tampa, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az MS oktatási tervezési és technológiai programja a Tamai Egyetemen a tanulás és az emberi teljesítmény növekvő területeivel foglalkozik, és olyan multidiszciplináris tanulmányi területet biztosít, amely sok tudományterületről és hátterről vonzza a hallgatókat. Az oktatási tervezők megértik és felhasználják a technológiákat mind termékként (pl. Web alapú tanfolyamok), mind folyamatként (pl. A tanulók értékelésének iteratív és formatív megközelítései).

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    16 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A terméktervezés mestere a felhasználói élményre és a termék tágabb jelentésére összpontosít, ami kulcsfontosságú a tervezők számára, hogy teljes mértékben megértsék annak társadalmi és környezeti hatását. A kurzus célja, hogy teret adjon a hallgatóknak a kísérletezésre, képességeik kifejezésére a koncepciótól a kivitelezésig.

    • Turin, Olaszország

    Teljes idő

    11 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    1. kiadás - A Master in Yacht Design ideális oktatási utat kínál a jachttervezővé váláshoz azáltal, hogy megadja a szükséges készségeket a tervezési folyamat minden szakaszában – a koncepció kezdeti kutatásától és fejlesztésétől a belső terek tényleges megépítéséig és a külső és a gyártási folyamatok validálása a csónakgyárban.

    • Lahti, Finnország
    • Mikkeli, Finnország

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert

    Angol

    Az új termékek naponta és egyre nagyobb ütemben kerülnek a piacra, hogy megfeleljenek a növekvő vásárlói igényeknek. Ennek eredményeként a gyártók közötti verseny új szakaszába lép. Az ipari tervezőmérnöki mesterképzés a hallgatók számára ismereteket nyújt az innovatív tervezésről, a gyártási módszerekről, az emberi tényezőkről, a kreatív problémamegoldásról, a fejlett anyagokról, az ipari és üzleti kihívásokról, valamint a környezetvédelmi szempontokról. Erre a tudásra a termékfejlesztés különböző szakaszaiban van szükség ahhoz, hogy megfeleljenek az iparágak igényeinek, támogassák a termékfelhasználókat és reagáljanak a környezeti problémákra.

    • Kolding, Dánia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Az iparosodott társadalomból a tudás- és kommunikációalapú társadalomba való átmenet eredményeként az ipari formatervezés gyorsan fejlődő tudományág.

    • Rochester, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Fedezze fel a tervezési elméletet, a dizájntörténetet és az emberközpontú tervezést, amikor számos fogyasztói terméket hoz létre.

    • Florence, Olaszország
    • Rome, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Ez a Master of Arts program az innovatív termékek tervezését és sikerét meghatározó módszerekre és folyamatokra összpontosít. Ezen a szaktanfolyamon a módszertani, technológiai és kulturális szempontok, valamint a marketing, a kommunikáció és a menedzsment tantárgyak kölcsönhatásba lépnek, hogy jól átgondolt projekteket kapjanak, amelyeket olyan szakember tervezett, aki rendelkezik a tervezői kritikai és vezetői kompetenciákkal. elmerül a kortárs valóságban, képes előre látni és értelmezni a jövő összefüggéseit.

    • Liberec, Csehország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a tanulmányi program célja az elméleti tudás, a kutatás és fejlesztés megszerzésének elősegítése, valamint a diákok számára a tudás alkalmazására és kreatív létesítményeinek fejlesztésére. A diplomások megszerzik az alapismereteket a gépgyártás területén és a gépek és berendezések tervezésének speciális ismereteit.