MASTERSTUDIES

Jelmeztervező Mesterdiplomák Megtekintése Olaszországban 2020

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A Master of Jelmeztervező vonatok szakemberek képesek megérteni jelmezek, amelyek egy része a vizuális ábrázolás a megfelelő nyelvű színházi, opera, audiovizuális show és a mozi. A legfontosabb szerepe a tervező, hogy a ruha egy karaktert dramaturgiát és elemzése a pszichológiai viselkedés, figyelembe véve drámai és Színész jellemzői.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Jelmeztervező Mesterdiplomák Olaszországban 2020

2 Találatok Jelmeztervező, Olaszország Filter

A jelmeztervező művészeti és kézműves mestere

Accademia Costume & Moda
Mester
feb. 2021
<
Nappali
Angol
Olasz
Campus

A jelmeztervező művészete és kézműves mestere együttműködik a jelmezboltokkal, cipőgyárakkal, smink- és frizurlaboratóriumokkal, római malmokkal és ékszertervező házakkal, ame ...

Tovább

Mesterképzés jelmezben

Accademia Costume & Moda
MA
feb. 2021
<
Nappali
<
2 év
Angol
Olasz
Campus

A jelmeztervezés mestere

Tovább