KULFOLDIMESTER.HU

29 Jog Mester Távoktatás Mester Megtekintése

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Távoktatás Jog Mesterdiploma

29 Találatok Jog, Távoktatás Filter

Mester a büntető igazságszolgáltatásban

Albany State University
On-line Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Albany

A büntető igazságszolgáltatási képzési program olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek a büntetőjogi és társadalmi igazságossággal kapcsolatos témák feltárására és folytatására. A programba beiratkozott diákok általában vágyakoznak büntetőjogi karrierlehetőségek megvalósítására.

Diploma az oktatási tervezésben

Universidad UNIACC
On-line Nappali 2 félév Május 2019 Chile Santiago

A diplomás képes lesz irányítani az oktatási projektek vezetését, amelyek oktatási tervezési folyamatokat igényelnek. Ezért képes lesz arra, hogy az oktatási modellek kiválasztását, a tanulási stratégiák kiválasztását, a tanulási erőforrások meghatározását, valamint a virtuális környezet tanulási tapasztalatainak megtervezéséhez szükséges értékelési mechanizmusokat vezesse.

Eu versenyjog - posztgraduális diploma / Masters távoktatás

King’s College London
On-line Részidős oktatás 8 hónapok Október 2019 Egyesült Királyság London

Vedd a karrierje, hogy a következő szintre beiratkozott ez a speciális távoktatási program. Lesz átveheti az új készségek, egy tekintélyes mértékben, és tovább a karrierjét - mindez csak nyolc hónap, és megszakítaná a foglalkoztatást.

Egyetemi mesterfokozat az üzleti és szerződéses jogban

Universitat Rovira i Virgili
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónapok Október 2019 Spanyolország Tarragona + 2 további

A gazdaság és a vállalkozói tevékenység döntő szerepet játszik a régió gazdaságát: az ipar, a kereskedelem, az ingatlan, a szolgáltatások, a mezőgazdaság és a petrolkémia számára. Ez a mester fokozatot kínál speciális képzés a magánjog alkalmazandó vállalkozások és magánszemélyek. A cél az, hogy az interdiszciplináris képzés hozzáadott értékként szolgáljon a spanyolországi, az EU és a világ keresési igényeinek kielégítésére a növekedés vagy válság idején.

Energia törvény, az online mester fokozat - mjel

College of Law - The University of Tulsa
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Tulsa + 1 további

A Master of Jogtudomány az energia törvény (a MJEL) a University of Tulsa, College of Law egy élvonalbeli, teljesen online diplomát. Ez egy része a TU Law Fenntartható Energia és erőforrás Jog (SERL) program, amely maga is nőtt a nemzet legrégebbi és tisztelt energia törvény és politika kutatóintézet, a Nemzeti Energia Törvény és Policy Institute.

Indian jog online mesterfokozat (mjil)

College of Law - The University of Tulsa
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Tulsa + 1 további

A Master Jogtudományi indiai törvény (a "MJIL"), a University of Tulsa, College of Law egy élvonalbeli szak, ami mozog a karrierjét előre, és segít hatékonyan működik az indiai ország. A kurzusok a MJIL programban kifejlesztett és tanított TU professzorok, valamint más elismert szakemberek.

Mestere a környezetvédelmi jog és politika (melp)

Vermont Law School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Royalton + 2 további

A MELP program középpontjában a politikai, tudományos és kommunikációs szempontból a környezetvédelmi jog, a nagyobb hangsúlyt fektetett a gazdasági és a képviselet.

LLM az Internet és az új információs és kommunikációs technológiák

Campus Stellae Instituto Europeo
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Santiago de Compostela + 1 további

A Mester egy legalább hat hónapig és legfeljebb egy év. Van egy lehetőség, hogy bővítse további egy évvel, a költség ...

hármas mesterek a nemzetközi jog, az emberi és a nemzetközi együttműködés dedechos

Campus Stellae Instituto Europeo
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Santiago de Compostela + 1 további

A Mester egy minimális időtartama 6 hónap és legfeljebb 1 év. Lehetőség kiterjesztése további egy évvel, a költség ...

Online Master közügyek (on-line MPa)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
On-line Részidős oktatás Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Bloomington

Az MPA az egyik legsokoldalúbb és értékes fok elérhető-kombinációja a Master of Public Administration és a Master of Public Policy.

Végzettség az európai uniós jogban

Open University Of Cyprus
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Ciprus Cyprus Online + 1 további

Az interdiszciplináris posztgraduális program AZ EURÓPAI UNIÓ TÖRVÉNYE fő feladata a tudományos kutatás és képzés az uniós jog területén. Különös hangsúlyt fektetnek a legfontosabb jogalkotási és ítélkezési gyakorlatokra, amelyek e törvény kulcsfontosságú területeire vonatkoznak, például a belső piac négy alapvető szabadsága, az emberi jogok védelme, a szabad verseny,

Mester diploma az üzleti jogi tanácsadásban

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év November 2019 Spanyolország Logroño

Az UNIR Online Vállalati Jogtanácsosa Mester felkészíti Önt, hogy gyakorlati képzésben leginkább a társaságok által követelt jogi tanácsadó legyen. A valódi gyakorlati ügyek megoldásával a rangos ügyvédi ügyvédek tanárai megtudják a jogi üzleti híreket, és átfogó képet kapnak az üzletről.

Mesterképzés a bűnügyi pszichopatológiában: interdiszciplináris értékelés és beavatkozás

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Zamora + 2 további

A bűnügyi pszichopatológia mesterképzése: Az interdiszciplináris értékelés és beavatkozás a Pegasus Egyetem II. Szintű (második szintű) hivatalos szintje, amely a doktori képzéshez való hozzáférést biztosítja a Bolognai Tervhez és az Európai Felsőoktatási Térséghez való alkalmazkodás és befogadás miatt (ESHE).

Az agresszív viselkedés neurokrianológiájának mestere

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Zamora + 2 további

Az agresszív viselkedés neurokrianológiájában a mesterképzés az Olaszország Pegasus Egyetem II. Szintű (második szint) hivatalos fokozata, amely a doktori képzéshez való hozzáférést biztosítja a Bolognai Tervhez és az Európai Felsőoktatási Térséghez (EHEA) való hozzáigazítása és fogadása miatt, ).

Integrált konfliktuskezelésben mester: Közvetítés, biztonság és együttélés

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Zamora + 2 további

A konfliktuskezelésben mesterképzés: a mediáció, a biztonság és az együttélés a Pegasus Egyetem II. Szintű (második szintű) hivatalos fokozata, amely a doktori képzéshez való hozzáférést biztosítja a Bolognai Tervhez és az európai térhez való alkalmazkodás és befogadás miatt. Felsőoktatás (EHEA).