MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Wenzhou Kínában 2020/2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

A kínai felsőoktatás egy-két éve már szavaztak, mint az egyik legjobb között az ázsiai országban. Ez az ország több mint 150 állami és magán tulajdonú egyetemek megoszlása ​​az összes tartomány Kína. A felsőoktatás kutatás alapjául.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Wenzhou Kínában

Találat Filter

Master program kémia (nemzetközi)

Wenzhou University
Mester
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A Chemistry (International) program által kínált College of Chemistry and Materials mérnöki (CCME) elkötelezett ápolása nemzetközi határ kutatók és képzett technikusok, akik v ...

Tovább