Filter
Mesterdiplomák
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezet-egészségügy Mesterképzések Megtekintése Ázsia 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A Master in Environmental Health megnyitja az ajtót, hogy a bővülő szakmai életút a tudomány és a kutatás. Diákok gyűjtsenek egy alapos megértése az egészség és a környezeti hatások emelik a tudományos és politikai kérdések.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Környezet-egészségügy Mesterképzések Áttekintése Ázsia 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Környezet-egészségügy, Ázsia

Diplomák
Helyszín
Ázsia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Chulabhorn Graduate Institute

Manapság, köztudott, hogy a környezet és az egészség elválaszthatatlanul összefüggenek egymással. Környezeti szennyező anyagok a környezetben az emberi egészségre előbb v ... [+]

Mester Alkalmazott Biológiai Tudományok: Környezet-egészségügyi

Manapság, köztudott, hogy a környezet és az egészség elválaszthatatlanul összefüggenek egymással. Környezeti szennyező anyagok a környezetben az emberi egészségre előbb vagy utóbb. Ez a fegyelem biztosítja az alapot, hogy miként befolyásolja a környezeti szennyező anyagok egészségre. Tájékozott, képes, és technikailag képzett személyzet, hogy mind a gyakorlati és elméleti megértése környezet-egészségügyi, szükséges, hogy a kutatás és a tudományos munkát, hogy lehet alkalmazni a tudás és a tehetség azonosítása és megelőzése az egészségügyi és környezeti problémákat. Skill diplomások is azonosításához szükséges vagy szintetizálni vegyi vagy biológiai anyagok gyógyítására vagy a betegségek megelőzésére, és használja a tudás és szakértelem, hogy hozzáadott értéket a természeti erőforrásokat. A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a közegészségügy, a gyógyszerkutatás és fejlesztés és a kapcsolódó területeken, hogy foglalkozik a korszerű biológia gyakorlati jelenkori problémákkal. A program a kutatás-orientált és arra összpontosít, módszerek kidolgozása és részletes technikai kérdés. Diplomások kell tanítani, hogy mind a gondolkodók és szakemberek. ... [-]

Thaiföld Bangkok
Június 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul