Filter
Mesterdiplomák
Dél-afrikai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Megtekintése Dél-Afrikában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A környezetismereti képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a környezetvédelmi problémák megoldására. Ide tartozhat a kormányzati munka, melynek keretében új törvényeket és politikákat dolgoznak ki, a környezetvédelem érdekében való jogi aktivizmus vagy a természeti források védelme terepmunkásként.    

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Dél-Afrikában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Dél-afrikai Köztársaság

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Johannesburg

Annak biztosítása, hogy a hallgatók képesek legyenek független kutatások elvégzésére fejlett problémamegoldó készségek révén, valamint a kritikus és reflektív gondolkodás ... [+]

Annak biztosítása, hogy a hallgatók képesek legyenek független kutatások elvégzésére fejlett problémamegoldó készségek révén, valamint a kritikus és reflektív gondolkodásmód alkalmazásával a környezetvédelmi egészségügy területén.

Felvételi követelmények

BTech Környezeti Egészség. A BTech programban átlagosan 65% szükséges.

Elérhetőségeit

Név: Martha Chadyiwa asszony Tel .: 011 559 6239 / e-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul