Filter
Mesterdiplomák
Egyesült Arab Emírségek A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Megtekintése Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A környezetismereti képzések során a hallgatók olyan általános kurzusokat is felvehetnek, mint a matematika, a fizika vagy a közgazdaság. A képzés gerincét a környezeti etika, a politikai intézmények,a döntéshozás és a kockázatkezelés alkotják. A hallgatóknak általában szakirányt kell választaniuk.  

Az Egyesült Arab Emirátusok, néha csak az úgynevezett Emirates, vagy az Egyesült Arab Emírségek, egy arab ország délkeleti részén, az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben, határos Omán a keleti és Szaúd-Arábia a déli, valamint a közös tengeri határok és Katar és Irán.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Mesterek Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Egyesült Arab Emírségek

Diplomák
Helyszín
Egyesült Arab Emírségek
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

A kétéves Master Környezet: dinamikája területek és társaságok felkészíti a tanulókat a pályára a környezetvédelmi és területrendezési területeken. A program egy speciáli ... [+]

Áttekintés

A program egy speciális és multidiszciplináris oktatás irányításának környezetben kiegészítve gyakorlati és alkalmazott kurzusok. A hallgatók megtanulják, hogyan kell feldolgozni és értelmezni az adatokat az adott helyen és térbeli tényezők és dolgozzanak ki megoldásokat a térinformatikai módszerek és eszközök. Minden pontján során a kommunikációs készségek és a kutatás módon ösztönzik projektek, műhelyek és párbeszédet kar és szakértők. A kombináció intenzív tanulási és gyakorlati alkalmazása technológiák, mint a GIS együtt térbeli elemzés és megjelenítésben is élesíteni készségek, javítják a teljesítményt és biztosítja a diákok jól pozícionált a jövedelmező karrier.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul