Filter
Mesterdiplomák
Indonézia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Indonéziában 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A környezetismereti képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a környezetvédelmi problémák megoldására. Ide tartozhat a kormányzati munka, melynek keretében új törvényeket és politikákat dolgoznak ki, a környezetvédelem érdekében való jogi aktivizmus vagy a természeti források védelme terepmunkásként.    

Indonézia elfogadta a magas színvonalú oktatási rendszer, amely az oktatás három alapvető szintje a legmagasabb szintű, hogy az egyetemi szintű. Az utóbbi időben az ország frissített öt főiskolák teljes egyetemi szinten azzal a céllal, elhelyezésére is, a nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni Indonéziában. A felsőoktatási programok Indonéziában által akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület a felsőoktatásban. A nemzet 's főváros Jakarta.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Indonéziában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Indonézia

Diplomák
Helyszín
Indonézia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universitas Padjadjaran

A DD Environmental Sciences Mester Program egy multidiszciplináris program Doktori Iskola, Universitas Padjadjaran. Ezt a programot először létre 2011-ben. Csak a legjobb ... [+]

Mester Környezetgazdálkodási (Kettős diplomát a Twente Universiteit és Mie Egyetem) ÁLTALÁNOS

A DD Environmental Sciences Mester Program alakult át egyetértési megállapodás Universitas Padjadjaran-Twente Universiteit (Hollandia) és Universitas Padjadjaran-MIE University (Japán).

AIM / célcsoportjai / IDŐTARTAMA

A DD Environmental Sciences Mester Program alakult át egyetértési megállapodás Universitas Padjadjaran-Twente Universiteit (Hollandia) és Universitas Padjadjaran-MIE University (Japán). Tanfolyam időtartama 24 hónap, 36 hónap (2-3 év), a teljes munkaidős alapon.

Szakmai profil és karrier TERV

Bürokraták, a kutatók, a környezetvédelmi szakemberek, oktatók... [-]

Indonézia Bandung
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul