Filter
Mesterdiplomák
Kolumbia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Kolumbiában 2019/2020

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A környezetismereti képzés célja, hogy megtaláljuk az energiahatékonyság növelésének módját, minimalizáljuk a környezetszennyezést, növeljük a környezettudatosságot és ösztönözzük az alternatív energiák használatát. A hallgatók számára a legfőbb, hogy megtanulják, miként oldhatnak meg különböző környezetvédelmi problémákat.  

Kolumbia egy igazán változatos és egyedülálló országban található az északnyugati sarkában Dél-Amerikában. A barátságos emberek, egzotikus tájak és kozmopolita város, Kolumbia határozottan az a hely, hogy spanyolul tanulni.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Kolumbiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Kolumbia

Diplomák
Helyszín
Kolumbia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Universidad Sergio Arboleda

A Mester nyitott a számos szakterület, vezetők és vezetők tapasztalattal környezeti kapcsolatos kérdéseket a magánvállalkozások és szervezetek ... [+]

Master of Environmental Management and Assessment

A Mester nyitott a számos szakterület, vezetők és vezetők tapasztalattal környezeti kapcsolatos kérdéseket a magánvállalkozások és a kormányzati és nem kormányzati szervezetekkel, ami szembe menedzsment kihívások és a környezeti értékelés. Emellett célja a tanárok felsőoktatási intézmények iránt érdeklődő elmélyítése tudásukat az alkalmazott kutatás környezeti menedzsment. A pályázóknak a kreatív emberek és kutatók, ugyanakkor a csapatmunka és a nyitottság, amely lehetővé teszi az optimális gyakorlatot tanulási folyamatok a részvételen alapuló módszerek és az aktív tanulás.Indokolás Sergio Arboleda Egyetem szempontjából alapvető hozzájárul a megoldás a globális környezeti problémák, kialakítása révén a végzős egyetemi program, amely összhangban áll a politika a környezetvédelem és a kultúra származnak küldetését. Ezzel az új javaslat feltételezik tudományos intézményi kötelezettségvállalások előre környezetvédelmi kutatás és a tudás adja a társadalom és a szakértők, hogy a hozzáértő elérése érdekében a természetes egyensúly a bolygó és a javuló környezeti minőség keretein belül méltányosság és a társadalmi igazságosság. Ha elfogadjuk, hogy a menedzsment és az alapvető menedzsment elméletek és környezeti tudományok, a szolgáltatás a környezetvédelem, olyan eszközök, amelyek vezethet megoldása sok a környezeti problémák, mi jobb, mint a felsőoktatási intézmények a a. Ebben a szellemben, Sergio Arboleda University, folytatni kívánja a válás helyet, amely elemezni fogja, megérteni és megoldásokat javasol az egyetemi környezetvédelmi kérdések szempontjából az irányítás. Sergio Arboleda University található ez a két sík, ezért nem csak a tudományos és technikai ismeretek elkötelezettségét, hogy növelje a környezet, használata és védelme, hanem a funkciója változó környezeti viselkedés, amelyek tagjai oktatási közösség . Ebben... [-]

Kolumbia Bogotá Santa Marta
Január 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul