Filter
Mesterdiplomák
Litvánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Megtekintése Litvániában 2019/2020

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A környezetismereti képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a környezetvédelmi problémák megoldására. Ide tartozhat a kormányzati munka, melynek keretében új törvényeket és politikákat dolgoznak ki, a környezetvédelem érdekében való jogi aktivizmus vagy a természeti források védelme terepmunkásként.    

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Litvániában 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Litvánia

Diplomák
Helyszín
Litvánia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Vytautas Magnus University

Ennek a programnak a célja az interdiszciplináris ismeretek és készségek elsajátítása, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a szakképzett környezetvédelmi szakemberek az antro ... [+]

Ennek a programnak a célja az interdiszciplináris ismeretek és készségek elsajátítása, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a szakképzett környezetvédelmi szakemberek az antropogén környezeti és éghajlati változások, valamint a vadon élő állatok és az emberek egészségére gyakorolt hatások korszerű tudományos kutatását végezzék, elemezzék és összefoglalják az állam és a változások eredményeit a természeti környezetben, és döntéseket hoz, összetett környezeti problémák megoldása a fenntarthatóság elvének megfelelően.

Megszerzett kompetenciák

A program hallgatók képesek lesznek:

elemezzék a komplex környezeti problémákat az okozati tényezők, az interakciók és az interdiszciplináris ismeretek integrálásának meghatározásával;felmérni a környezeti és éghajlati tényezők összetett hatását a vadon élő állatokra és az emberi egészségre tudományos hipotézisek, kutatási célok és célkitűzések megfogalmazásával és hatékony kutatási módszerek kiválasztásával;tudományos következtetéseket fogalmaz meg a rendszeresített környezeti kutatási eredmények és a parametrikus és térbeli adatok átfogó statisztikai elemzése alapján;értékeli a környezeti és az emberi egészségre vonatkozó kockázatot, amely megelőző kockázatcsökkentő intézkedéseket javasol;a fenntarthatóság és a zöld gazdaság környezeti menedzsmentjének döntésein alapuló és optimális tudás és legjobb gyakorlatok létrehozása.Karrierlehetőségek... [-]
Litvánia Kaunas
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul