Filter
Mesterdiplomák
Románia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Romániában 2019

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A környezetismereti képzéseket azoknak a hallgatóknak szánják, akiket érdekel, hogyan lehet környezetvédelmi problémákat megoldani a fizika és a biológia segítségével. A képzés során a hallgatók egy sor témával megismerkednek, mint például az ökológia, a jog, a természetes erőforrásokkal való gazdálkodás vagy a környezetszennyezés szabályozása.

Román egyetemi képesítést nagyra értékelik, és elismert Európában és azon kívül, a legalacsonyabb tandíjat és megélhetési költségek Európában. A románok egy régi és gazdag történelem, különösen a fővárosban Bukarest a 2 millió ember. A nemzetközi diákok hajlandóak tanulni Romániában alkalmazni sem a Minisztérium Oktatási és Kutatási, illetve a választott román egyetem, annak érdekében, hogy megkapja az Elfogadó Levél.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Romániában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Románia

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Az EMSE program ajánlott a mérnöki és környezetvédelmi tanulmányok, ökológusok, biológusok, vegyészek és más szakemberek számára, akik értékelni fogják a tudományági mest ... [+]

RövidenTanulmányi terület: KörnyezetmérnökiOktatási nyelv: A tanulmányi program angol és román nyelven is elérhető.Tanulmányi típus :: nappali, Master of Science ProgramA tanulmányok standard időtartama (években)ECTS-kreditek száma (félévenként és a tanulmányi időtartam alatt): 30 kredit / félév, összesen 120 kreditAkadémiai naptár (a tanfolyamok kezdő és befejező időpontja): október 1 - június 30. Kiterjesztve szeptember 30-ig az újbóli vizsgálatokhoz.

A Környezetgazdálkodási és Fenntartható Energia (EMSE) Master Program küldetése az, hogy a környezetvédelmi tudományok és a mérnöki szakemberek képzése (a MO - Official Monitor 5644/2012 szerint), amely tökéletesen illeszkedik a TUIASI küldetéséhez, oktatási és kutatási céljaihoz és fejlesztési stratégiájához .... [-]

Románia Iași
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul