Filter
Mesterdiplomák
Tajvan A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Mesterdiplomákat Megtekintése Tajvanon 2019/2020

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A környezetismereti képzéseket azoknak a hallgatóknak szánják, akiket érdekel, hogyan lehet környezetvédelmi problémákat megoldani a fizika és a biológia segítségével. A képzés során a hallgatók egy sor témával megismerkednek, mint például az ökológia, a jog, a természetes erőforrásokkal való gazdálkodás vagy a környezetszennyezés szabályozása.

Taiwan, hivatalosan a Kínai Köztársaság, olyan állapot, Kelet-Ázsiában és az első alkotmányos köztársaság Ázsiában. Tajvan több jó egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások a külföldi egyetemek, és ezek egy jó módja annak, hogy megtapasztalják az élet Tajvanon.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok Mesterképzések Tajvanon 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Tajvan

Diplomák
Helyszín
Tajvan
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
National Central University

Környezeti és energetikai kérdések fontos részei sok kihívást a globális problémákra. Hogy része a NKE zöld kezdeményezések, nemzetközi környezetvédelmi (a fenntartható f ... [+]

Környezeti és energetikai kérdések fontos részei sok kihívást a globális problémákra. Hogy része a NKE zöld kezdeményezések, nemzetközi környezetvédelmi (a fenntartható fejlődés IESD) Program egy tárcaközi program, amelybe négy osztályból és intézmények által a College of Engineering és a Center for Space és Távérzékelési Research. A College of Engineering saját bőséges forrásai oktatási és kutatási kapacitásokkal energia, az infrastruktúra, és a környezetvédelem terén, és a földrajzi információs rendszerek (GIS) és Távérzékelési (RS) technológia által támogatott Center for Space és Távérzékelési Research, mi törekedni kell több gyakorlati és hatékony megoldások az energia és a környezeti probléma napjainkban, és hogy a világon jobb és fenntartható lakókörnyezet minden ember számára.... [-]

Tajvan Hsinchu
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul