Mesterdiploma Kanadában

A Legjobb 70 Mesterképzés Megtekintése Kanadában 2018

Mester

Canada has one of the highest living standards in the world and is consistently ranked in the top 10 on the UN’s Human Development Index. Being a member of both the Commonwealth and the Francophonie, a grouping of French-speaking countries, Canada offers a rich cultural heritage and many ties to its European founders. In addition to providing outstanding educational opportunities in both English and French, Canada is one of the most desirable places to live in the world. Canada boasts beautiful landscapes, low crime rates, clean cities, excellent health care and a tech savvy population. Despite its small population, Canada has some of the finest institutions of higher education in the world and master’s degrees from Canada are widely recognized for their high quality.

Canadians realize the importance of a good education, and this is why public education in Canada is funded by federal, provincial and local governments. Canada has one of the highest enrollment rates in the world for students who have graduated from secondary school continuing on to post-secondary education, that is, university-level education. There are plenty of Masters degrees in Canada to choose from for students from all over the world, creating a diverse educational environment.

Although Canada has several types of higher education institutes, only universities offer masters degree programs. Hundreds of master’s programs are available, from the arts to engineering to MBAs. General requirements for students applying for a masters degree program include a bachelor’s degree from an accredited university, reference letters, a written application regarding the student’s interest in the degree program, and a standardized test such as the Graduate Record Examination (GRE) or the Graduate Management Admissions Test (GMAT). International students who are not native English speakers may also need to take the TOEFL.

Tuition is very low for Canadian citizens. For international students, tuition varies widely depending upon the school and program, from a low of around $2,000 per year up to about $35,000 per year at the high end. Schools in the smaller provinces (e.g., Newfoundland) are generally less expensive than schools in the larger provinces (e.g., British Columbia). Individual institutions award scholarships to international students who have demonstrated high academic achievement; interested students should apply directly to the specific institution and Masters Program they want to attend.

The length of a masters degree in Canada depends upon the university, the academic discipline, and whether the student attends full time or part time. Programs range from one to two years and usually include a mixture of coursework and research. Some programs require a full thesis, while others require a project or even an internship.

Canada loves international students, as demonstrated by the more than 200,000 of them studying there! In addition to providing a bi-lingual, multi-cultural environment with great winter sports, Canadian schools provide excellent value for all students, with relatively low tuition rates and high quality schools – four universities in the 2012 Shanghai World University Rankings top 100 and five MBA schools in the 2012 Financial Times Rankings top 100. Graduates of programs will find many opportunities to work in Canada whether or not they are Canadian residents. Major Canadian industries include banking, petroleum, forestry, fishing, agriculture and aerospace.

Canadian universities offer masters degrees in just about everything you can imagine.

Take the next step toward your future education by browsing the different masters degrees below. Once you’ve found a program that’s right for you, contact the specific university if you have additional questions.

Mutass többet

Mesterek Menedzsment Pénzügy (MMF)

McGill University
Campus Nappali 12 hónapok July 2018 Kanada Montreal

[+]

- - - -

- - - - - - - - [-]

Masters Of Environmental Sciences / Tanulmányok

Nipissing University
Campus Nappali September 2018 Kanada Ontario

Nipissing Egyetem új MES / MESc program a diákok fokkal bármelyik Master of Environmental Studies, vagy Master of Environmental Sciences. [+]

Masters of Environmental Sciences / Tanulmányok

Nipissing Egyetem új MES / MESc program a diákok fokkal bármelyik Master of Environmental Studies, vagy Master of Environmental Sciences. Mindkét program a képzési és fejlesztési diplomások képesek hozzájárulni a tanulmány a környezet és a környezetvédelmi kérdések és a környezetvédelmi problémák megoldására a jövőben.

Diplomások előkészítik a pályára a kormány és az ipar, a munka olyan területeken, mint a környezetvédelmi politika, hatásvizsgálat, a tudományos kutatás és az oktatás. Diplomások is felkészült a további felsőfokú tanulmányokat (pl PhD programok) környezeti tanulmányok / tudományok programok és szakterületein földrajzi, hidrológiai, történelem, biológia, erdészet, a filozófia, az ökológia és a tanítás.... [-]


Master of Engineering Leadership in Integrated Water Management

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Nappali 1 év January 2019 Kanada Vancouver

[+]

Karrierlehetőségek

Költség és díjak Nemzetközi diákok: évi 48,801,40 dollár Kanadai diákok: évi 28 090 CAD Vegyes [-]

CEMS Mester A Nemzetközi Gazdálkodás (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Nappali 1 év September 2018 Kanada London

A CEMS MIM egy posztgraduális, előre tapasztalatok mértékben nyitott egy kiválasztott csoportja beiratkozott egy Master program egy 28 vezető intézményei [+]

CEMS MIM Mester Nemzetközi Menedzsment

CEMS egy stratégiai szövetség az üzleti iskolák, a multinacionális vállalatok és a civil szervezetek, amelyek együttesen kínálja a CEMS Master in International Management (MIM). A CEMS közigazgatási hivatal található, a HEC campus fekszik, Párizs, a program és a vállalati kapcsolatok által kezelt egy lelkes csapat minden egyes tagja iskolában. Meg fogja találni minden CEMS tag egyetemek segítségével a kulcsszavak "CEMS" a Master in Management Compass kereső, vagy kattintson a CEMS partnerek alábbi listából.

A CEMS MIM egy előzetes tapasztalatok posztgraduális diplomát nyitott többnyelvű beiratkozott hallgatók a Master in Management program egyik CEMS tag iskolákban. Diák tanul a hazai egyetemen egy félévre, majd kiad egy második szemesztert egy másik CEMS tag iskolában. Egyes diákok is választhatja, hogy mind szemesztert külföldön, két különböző iskolákban (a "tri-nemzeti track"). Egyéb kulcseleme természetesen tartalmazzák: alapvető tanfolyamok stratégia és Cross-Cultural Management, választható kurzusok, ügyességi szemináriumok, üzleti projekt, és kötelezően a nemzetközi gyakorlat.... [-]


Mester Igazságszolgáltatás

Unitelma Sapienza
On-line Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Kanada Canada Online

A Mester Igazságszolgáltatás célja szakemberek annak érdekében, hogy megszerezzék a gyakorlati eszközök javítása gyakorlása bírósági funkció, míg a mélyülő és frissítése elméleti ismeretek alkalmazása a törvény. [+]

Célok

A Masters in Igazságszolgáltatás Célja, hogy a szakemberek annak érdekében, hogy megszerezzék a gyakorlati eszközök javítása gyakorlása bírósági funkció, míg a mélyülő és frissítése elméleti ismeretek alkalmazása a törvény.

Minden bemutatott anyagok elméleti tartalmát és annak végrehajtása a valóság része a bírói, mind a hatásköri területeken, mint például a közigazgatási és igazságügyi kormányzást.

A kurzus csak spanyolul.

szint

Master II szint (60 CFU - Egyetemi képzés kredit).

fő tartalomra

Első modul:

Elmélet a Jog és Igazságosság alkotmányjog Elemzés Új trendek a Jogtudomány igazságügyi kormányzat Az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférés és az alternatív módszerek vitarendezés Igazságügyi és Vezetés ... [-]

Master Of Social Development Studies

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Nappali Részidős September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme + 1 további

Ez a multidiszciplináris kurzus jelöltek, akik szeretnék, hogy az eszközöket, hogy váljon a szakemberek és fejlesztése vezetők képesek azonosítani az aktuális kihívások, hogy innovatív megoldásokat. [+]

Ez a multidiszciplináris kurzus jelöltek, akik szeretnék, hogy az eszközöket, hogy váljon a szakemberek és fejlesztése vezetők képesek azonosítani az aktuális kihívások, hogy innovatív megoldásokat.

Ezek megismerik a fő elméletek a fejlődés és a problémák, kihívások, megoldások és korlátok fejlődését. Ők jobban megértsék a több dimenzióban, amelyek kölcsönhatásba lépnek a közösségek fejlesztése és a területi dinamika.

Is, akkor fejleszteni képesek elemezni a társadalmi kapcsolatok és az emberi tevékenységek, kapcsolatok a környezet és a társadalmi struktúrák a területeken. Diákok is sajátítsák el a különböző technikákat, a kutatás és konkrét intézkedések a fejlődés. Miután a képzés, akkor megszerzett elméleti és módszertani ismeretek szükségesek, hogy megértsék, és járjon el a fejlődő és másutt.... [-]


Mester Online Marketing Manager Digitális On-line (isefac)

IONISx
On-line Részidős 18 hónapok Nyílt Beiratkozás Kanada Mauritius Online

Legyen teljes a marketing és kommunikáció, kontrolling a kreatív, produktív és stratégiai szempontból az összes digitális média. [+]

Legyen teljes a marketing és kommunikáció, kontrolling a kreatív, produktív és stratégiai szempontból az összes digitális média.

MIÉRT MESTEREI ONLINE MARKETING ISEFAC?

Van egy üzleti háttér, marketing, a kommunikáció vagy a számítógép? Mester minden részletét marketing és a digitális kommunikáció és vált nélkülözhetetlen stratégiai eszköz a cég fejlődését. Vegye át az irányítást a digitális stratégia, és átveheti felelősséget.

Az ilyen mértékű kurzus középpontjában a gyakorlati alkalmazása az üzleti készségek kapsz egy átfogó képet az evolúció a digitális marketing és a hozzáférést a legkeresettebb pozíció a vállalati piacon.... [-]


Master of Divinity / Master of Divinity by Extension

Vancouver School of Theology
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 3 - 7 év January 2019 Kanada Vancouver + 1 további

[+]

Integráció

Előadások Szemináriumok

[-]

Mester A Nemzetközi üzletfejlesztési

Centennial College
Campus Nappali 14 - 18 hónapok September 2018 Kanada Toronto

Master in International Business Development (Maib) egy igazi globális oktatási program által kínált három vezető nemzetközi intézmények; University of Milano-Bicocca (Milánó, Olaszország), Centennial College (Toronto, Kanada) és Alliance Egyetem (Bangalore, India). [+]

Master in International Business Development (Maib) Valóban globális oktatási program által kínált három vezető nemzetközi intézmények; University of Milano-Bicocca (Milánó, Olaszország), Centennial College (Toronto, Kanada) és Alliance Egyetem (Bangalore, India). Utazás a világ 15 hónap, és keresni a globális üzleti szakértelem, szakmai tapasztalat és hitelesítő:

Első szintű európai mesterfokozatú University of Milano-Bicocca Ontario College Graduate Certificate-re Centennial College Lehetőséget arra, hogy részmunkaidőben dolgozzanak, miközben tanulni Torontóban Lehetőség egy kanadai posztgraduális munkavállalási engedély Szakmai félévben vezető cégek Kanadában, Olaszországban és Indiában ... [-]

Master Of Management: Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment

University of Windsor, Graduate
Campus Nappali 16 hónapok September 2018 Kanada Windsor

Befektetés az oktatás a Master of Management - Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment, az Ön számára alapos üzleti tudás, amely megalapozza az egész karrierjét. Ez a program segít, hogy legyen egy profi, és vezető szerepet tölt be a nemzetközi üzleti világban. [+]

A program részletei

Befektetés az oktatás a Master of Management - Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment, az Ön számára alapos üzleti tudás, amely megalapozza az egész karrierjét. Ez a program segít, hogy legyen egy profi, és vezető szerepet tölt be a nemzetközi üzleti világban. A tanfolyam alapján Master of Management - Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment fog felkészülni a vezető pozíciót a logisztikai iparág Kanadában vagy külföldön.

Meg fogja tanulni, és él Kanadában 16 hónapig. Ez a program magában foglalja a 12 előírt teljesített kurzusok több mint 4 tudományos szempontból.

Amellett, hogy a tudományos vizsgálatok, a diákok is részt vesznek a Master of Management foglalkoztatási program. Megkönnyítette által közösen Odette Karrier és elhelyezési szolgáltatások, valamint a Központ ügyvezető és szakmai oktatás, a program segít a diákok fejlesztésére irányul pályájuk Portfolio, és épít a készségek megszerzéséhez szükséges munkaviszony érettségi után.... [-]


Master of International Business Management (IMBA)

Westford University College
On-line Campus Nappali Részidős 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Kanada Canada Online + 2 további

Ez a kurzus épül olyan módon, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítés, Posztgraduális Advanced Diploma in International Business Management által odaítélt Cambridge International képesítési, az Egyesült Királyság és a Master of International Business Administration által odaítélt Guglielmo Marconi Egyetem, Olaszország. Ez MBA által akkreditált Oktatási Minisztérium, Olaszország és Tanács Felsőoktatási Akkreditációs (CHEA), Amerikai Egyesült Államok, így az MBA kettős akkreditáció Európa és us.The egyetem is tartozik a ENIC NARIC jóváhagyva egyetemek és világszerte elismert. [+]

Master of International Business Administration által odaítélt Guglielmo Marconi Egyetem, Olaszország.

Guglielmo Marconi egy világszínvonalú egyetemi használatának előmozdítása az innovatív tanulási módszerek és megközelítés alapján az interdiszciplináris ismeretek, készségek és kompetenciák, különös hangsúlyt fektetve a globális perspektíva. Mi sokszínű közösség jelenleg összesen mintegy 16.000 beiratkozott hallgatók graduális és posztgraduális programok, 300 oktatók és tudományos tanácsadás álló csapat több mint 200 szakértő. <

[-]

Digitális Média Mester

The Centre for Digital Media - The CDM
Campus 1 év September 2018 Kanada Vancouver

A Master of Digital Media egy szakmai program nemzetközileg elismert és bevonja a diákok valós projektekben, ahol szert értékes [+]

A Master of Digital Media egy szakmai program nemzetközileg elismert, és bevonja a diákok valós projektek esetében készségüket a vezetés, a képzés és a kapcsolatok közvetlenül a piacon.

A digitális média erősen az igény piac világszerte. Brit Columbia egyedül több mint 600 vállalat a digitális média és szórakoztatással kapcsolatos technológia (60% -uk koncentrálódik Vancouver) foglalkoztató több mint 16.000 embert, és ezáltal $ 2,3 milliárd éves bevétel. A program felkészíti a szakemberek MDM magasabb szintű karriert az iparban, mint a termelők, alkotók, tervezők, a vezetők és a vállalkozók. Több videó játékfejlesztők jutó Vancouver, mint bármely más város a világon.... [-]


Master Of Education (MED), és Ma A Digitális Technológiák

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
On-line Nappali Részidős January 2019 Kanada Oshawa

A UOIT, Masters Oktatási Digital Technologies célja, hogy felkészítse a jövő vezetőit és a szakemberek a tanulás és a technológia. [+]

Áttekintés

Köszönjük, hogy figyelembe véve a Kar Oktatási UOIT az online posztgraduális szintű képzés. Van nagy igény van a szakemberek, akik értik az oktatás mind a konkrét és a globális hatások, hogy a technológia a tanulást. Társadalom is kell ezeket az embereket, hogy olyan helyen, ahol tudnak nyújtani az olyan tájékozott vezetés, amely szükséges a leendő hallgatók generációit.

Kínálunk rendkívüli, nemzetközi, online tapasztalat A rész- és teljes munkaidős tanulmányok az oktatás és a digitális technológiák, ami a következő fok és diploma: - Master of Arts (MA) az oktatásban; - Master of Education (MED); és - Graduate Diploma in Education és a digitális technológiák.... [-]


Pszichológus Katonai Klinikai Pszichológia

Adler School of Professional Psychology
Campus Nappali September 2018 Kanada Vancouver

Az Adler School kínál Military Clinical Psychology pályán a Doctor of Psychology (Psy.D.) Klinikai Pszichológia Program. A mai veteránok régóta marginalizálódott a társadalmon belül.Együttesen szenvednek átlag feletti aránya [+]

Doctor of Psychology a katonai klinikai pszichológia

Az Adler School kínál Military Clinical Psychology pályán a Doctor of Psychology (Psy.D.) Klinikai Pszichológia Program. A mai veteránok régóta marginalizálódott a társadalmon belül. Együttesen szenvednek átlag feletti aránya pszichológiai problémák, kábítószer, öngyilkosság, és a krónikus hajléktalanság. Az egyik legismertebb veterán populációk a vietnami háború, a lakosság, akik gyakran marginalizált a pillanatban, hogy lelépett a gépet követő harci túrák kötelesség. Veteránok, hogy a háború, valamint a veteránok a jelenlegi konfliktusok, gyakran tapasztalnak kihívásokat visszailleszkedés a társadalomba, felkészülés további telepítési, lábadozik egy traumás sérülés, próbálja tovább képezzék magukat, és próbálják kezelni az összes fenti, miközben megpróbálja kérnek kezelést a mentális egészségre vagy kábítószer-problémák.A katonai, nyugdíjasok, veteránok és családjaik is nagyban segíti képzett klinikai pszichológusok. ... [-]


Mastère Professionnel SDS Menedzsment De Zsebek Culturels

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
On-line Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Kanada Canada Online

Le MASTERE PROFESSIONNEL SDS® MANAGEMENT DE PROJETS culturels est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La formáció Permet d'être professionnellement opérationnel Dès le bemutatkozó de votre Carrière et de bénéficier d'une bonne employabilité, au-delà même de votre pays d'origine. [+]

KÉPZŐDÉS Suivre sa formáció en e-learning Gerer un projet culturel dans sa globalité Menedzser une Equipe Envisager et saisir les Réalités économiques et les enjeux de la Fonction managériale Gerer des zsebek dans une Approche globale et INTEGREE Renforcer fia niveau d'hongrois pour un használat professionnel efficace. Elaborer et concevoir un projet perenne. ÉBOUCHÉS PROFESSIONNELS

Le MASTERE PROFESSIONNEL SDS® MANAGEMENT DE PROJETS culturels est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La formáció Permet d'être professionnellement opérationnel Dès le bemutatkozó de votre Carrière et de bénéficier d'une bonne employabilité, au-delà même de votre pays d'origine.... [-]