Mesterdiploma Kanadában

A Legjobb 95 Mesterképzés Megtekintése Kanadában 2018

Mester

Canada has one of the highest living standards in the world and is consistently ranked in the top 10 on the UN’s Human Development Index. Being a member of both the Commonwealth and the Francophonie, a grouping of French-speaking countries, Canada offers a rich cultural heritage and many ties to its European founders. In addition to providing outstanding educational opportunities in both English and French, Canada is one of the most desirable places to live in the world. Canada boasts beautiful landscapes, low crime rates, clean cities, excellent health care and a tech savvy population. Despite its small population, Canada has some of the finest institutions of higher education in the world and master’s degrees from Canada are widely recognized for their high quality.

Canadians realize the importance of a good education, and this is why public education in Canada is funded by federal, provincial and local governments. Canada has one of the highest enrollment rates in the world for students who have graduated from secondary school continuing on to post-secondary education, that is, university-level education. There are plenty of Masters degrees in Canada to choose from for students from all over the world, creating a diverse educational environment.

Although Canada has several types of higher education institutes, only universities offer masters degree programs. Hundreds of master’s programs are available, from the arts to engineering to MBAs. General requirements for students applying for a masters degree program include a bachelor’s degree from an accredited university, reference letters, a written application regarding the student’s interest in the degree program, and a standardized test such as the Graduate Record Examination (GRE) or the Graduate Management Admissions Test (GMAT). International students who are not native English speakers may also need to take the TOEFL.

Tuition is very low for Canadian citizens. For international students, tuition varies widely depending upon the school and program, from a low of around $2,000 per year up to about $35,000 per year at the high end. Schools in the smaller provinces (e.g., Newfoundland) are generally less expensive than schools in the larger provinces (e.g., British Columbia). Individual institutions award scholarships to international students who have demonstrated high academic achievement; interested students should apply directly to the specific institution and Masters Program they want to attend.

The length of a masters degree in Canada depends upon the university, the academic discipline, and whether the student attends full time or part time. Programs range from one to two years and usually include a mixture of coursework and research. Some programs require a full thesis, while others require a project or even an internship.

Canada loves international students, as demonstrated by the more than 200,000 of them studying there! In addition to providing a bi-lingual, multi-cultural environment with great winter sports, Canadian schools provide excellent value for all students, with relatively low tuition rates and high quality schools – four universities in the 2012 Shanghai World University Rankings top 100 and five MBA schools in the 2012 Financial Times Rankings top 100. Graduates of programs will find many opportunities to work in Canada whether or not they are Canadian residents. Major Canadian industries include banking, petroleum, forestry, fishing, agriculture and aerospace.

Canadian universities offer masters degrees in just about everything you can imagine.

Take the next step toward your future education by browsing the different masters degrees below. Once you’ve found a program that’s right for you, contact the specific university if you have additional questions.

Mutass többet

Mesterek Menedzsment Pénzügy (MMF)

McGill University
Campus Nappali 12 hónapok July 2018 Kanada Montreal

[+]

- - - -

- - - - - - - - [-]

Master Of Education

Nipissing University
Campus Nappali Részidős 2 - 4 év September 2018 Kanada Ontario + 1 további

A Master of Education (MED) program célja, hogy felkészítse az oktatási vezetők tanulási környezetek, mint például tantermek, iskolák és más tanuló szervezetek. [+]

Master of Education

A Master of Education (MED) program célja, hogy felkészítse az oktatási vezetők tanulási környezetek, mint például tantermek, iskolák és más tanuló szervezetek. A program ideális oktatási, egészségügyi és más szakemberek.

A programot kínált a teljes munkaidőben és rugalmas teljes idejű (Flex-time) alapján. A Flex-time opció célja az, hogy a dolgozó szakemberek iránt a folyamatos foglalkoztatás a kapcsolódó területeken a kutatás. A legtöbb képzési formákat internetes azonban a hallgatók is regisztrálhatnak a helyszíni tanfolyamok (főleg most felajánlotta a három Nipissing egyetemre North Bay, Bracebridge és Brantford). A teljes munkaidőben Med programot egy kétéves program. A diákok a Flex-time opció befejezni 3-4 éven belül.... [-]


Master of Architecture and Master of Landscape Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Nappali 4 év September 2018 Kanada Vancouver

[+]

A harmadik év

[-]

Impm

International Masters Program for Managers
Campus Részidős 16 hónapok May 2018 Kanada Montreal

Az IMPM egy olyan nemzetközi menedzserprogram, amely Mesterképzést vezet. A legfontosabb program egy öt napos, 10 napos modul, melyet 18 hónap alatt szerveznek, vezetői gondolkodásmódok szervezésében. [+]

Az IMPM egy olyan nemzetközi menedzserprogram, amely Mesterképzést vezet. A legfontosabb program egy öt napos, 10 napos modul , melyet 18 hónap alatt szerveznek, vezetői gondolkodásmódok szervezésében.

Ezekhez a modulokhoz mindenféle érdekes tevékenység , az osztályban és a kiben: Co-coaching, Barátságos tanácsadás, Dedikált táblák, Vezetői cserék és Impact csapatok. Az öt modul részvételével, a papírok és a vezetői csere kielégítő teljesítésével az IMPM tanúsítvány odaítélését eredményezi.

Azok, akik a McGill Egyetemen szerzett hallgatói diplomát, vagy az IMPM tanúsítványon túlmenően a Lancaster Egyetemen végzett MSc nemzetközi mesterképzést szeretnék kapni, írjanak be egy végleges dokumentumot, amely lehetővé teszi számukra, hogy mélyebben megvizsgálják a számukra legfontosabb kérdést.... [-]


CEMS Mester A Nemzetközi Gazdálkodás (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Nappali 1 év September 2018 Kanada London

A CEMS MIM egy posztgraduális, előre tapasztalatok mértékben nyitott egy kiválasztott csoportja beiratkozott egy Master program egy 28 vezető intézményei [+]

CEMS MIM Mester Nemzetközi Menedzsment

CEMS egy stratégiai szövetség az üzleti iskolák, a multinacionális vállalatok és a civil szervezetek, amelyek együttesen kínálja a CEMS Master in International Management (MIM). A CEMS közigazgatási hivatal található, a HEC campus fekszik, Párizs, a program és a vállalati kapcsolatok által kezelt egy lelkes csapat minden egyes tagja iskolában. Meg fogja találni minden CEMS tag egyetemek segítségével a kulcsszavak "CEMS" a Master in Management Compass kereső, vagy kattintson a CEMS partnerek alábbi listából.

A CEMS MIM egy előzetes tapasztalatok posztgraduális diplomát nyitott többnyelvű beiratkozott hallgatók a Master in Management program egyik CEMS tag iskolákban. Diák tanul a hazai egyetemen egy félévre, majd kiad egy második szemesztert egy másik CEMS tag iskolában. Egyes diákok is választhatja, hogy mind szemesztert külföldön, két különböző iskolákban (a "tri-nemzeti track"). Egyéb kulcseleme természetesen tartalmazzák: alapvető tanfolyamok stratégia és Cross-Cultural Management, választható kurzusok, ügyességi szemináriumok, üzleti projekt, és kötelezően a nemzetközi gyakorlat.... [-]


Project Management Masters

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Nappali Részidős September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme + 1 további

Ez a szabályozás lett kifejlesztve, akik szeretnék kezelni szakszerűen projektek különböző típusú és méretű. Menedzserek ez a program képes lesz projekteket dolgozzanak ki a sajátos terület, és kezelje azokat a korlátokat. [+]

Ez a szabályozás lett kifejlesztve, akik szeretnék kezelni szakszerűen projektek különböző típusú és méretű. Menedzserek ez a program képes lesz projekteket dolgozzanak ki a sajátos terület, és kezelje azokat a korlátokat.

Így, miután megvalósításának tanulmányozása ilyen projekt, akkor képes lesz arra, hogy hajtsák végre a legmegfelelőbb stratégia célok elérése érdekében. Hála a tervezési eszközöket integrálódott a gyakorlatban ezek a vezetők, hogy a célok, mind a pénzügyi és szervezeti, el fogják érni. Illetékes az emberi erőforrások kezelését, akkor is összeáll ember képes biztosítani a projekt sikeréhez.

RENDSZERES FLOW - memóriával (M.SC,)... [-]


Master of Divinity / Master of Divinity by Extension

Vancouver School of Theology
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 3 - 7 év January 2019 Kanada Vancouver + 1 további

[+]

Integráció

Előadások Szemináriumok

[-]

Master of International Business Management (IMBA)

Westford University College
Campus vagy on-line tanulás Nappali Részidős 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Kanada Canada Online + 1 további

Ez a kurzus épül olyan módon, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítés, Posztgraduális Advanced Diploma in International Business Management által odaítélt Cambridge International képesítési, az Egyesült Királyság és a Master of International Business Administration által odaítélt Guglielmo Marconi Egyetem, Olaszország. Ez MBA által akkreditált Oktatási Minisztérium, Olaszország és Tanács Felsőoktatási Akkreditációs (CHEA), Amerikai Egyesült Államok, így az MBA kettős akkreditáció Európa és us.The egyetem is tartozik a ENIC NARIC jóváhagyva egyetemek és világszerte elismert. [+]

Master of International Business Administration által odaítélt Guglielmo Marconi Egyetem, Olaszország.

Guglielmo Marconi egy világszínvonalú egyetemi használatának előmozdítása az innovatív tanulási módszerek és megközelítés alapján az interdiszciplináris ismeretek, készségek és kompetenciák, különös hangsúlyt fektetve a globális perspektíva. Mi sokszínű közösség jelenleg összesen mintegy 16.000 beiratkozott hallgatók graduális és posztgraduális programok, 300 oktatók és tudományos tanácsadás álló csapat több mint 200 szakértő. <

[-]

Master of Engineering: Industrial

University of Windsor, Graduate
Campus Nappali Részidős 3 - 5 félév September 2018 Kanada Windsor + 1 további

[+]

A sikeres befejezése az angol nyelv Improvement Program (ELIP) kell tekinteni, mint azt, hogy felvételt nyerjen a minisztérium ilyen diákok.

Azoknak a hallgatóknak, akik nem felelnek meg a fentiekben ismertetett akadémiai követelményeknek, átmeneti, próbaidős vagy minősítő programba való felvételüket tekinthetik meg tanulmányi háttérüknek megfelelően.

Összesen 8 kurzus sikeres elvégzését követően a MEng-fokozat nyerhető (a MEng-nek nincs kutatási komponense / dolgozatai / munkatársa van). Ebből a 8 tanfolyamból ...

[-]

Digitális Média Mester

The Centre for Digital Media - The CDM
Campus 1 év September 2018 Kanada Vancouver

A Master of Digital Media egy szakmai program nemzetközileg elismert és bevonja a diákok valós projektekben, ahol szert értékes [+]

A Master of Digital Media egy szakmai program nemzetközileg elismert, és bevonja a diákok valós projektek esetében készségüket a vezetés, a képzés és a kapcsolatok közvetlenül a piacon.

A digitális média erősen az igény piac világszerte. Brit Columbia egyedül több mint 600 vállalat a digitális média és szórakoztatással kapcsolatos technológia (60% -uk koncentrálódik Vancouver) foglalkoztató több mint 16.000 embert, és ezáltal $ 2,3 milliárd éves bevétel. A program felkészíti a szakemberek MDM magasabb szintű karriert az iparban, mint a termelők, alkotók, tervezők, a vezetők és a vállalkozók. Több videó játékfejlesztők jutó Vancouver, mint bármely más város a világon.... [-]


Mester A Nemzetközi üzletfejlesztési

Centennial College
Campus Nappali 14 - 18 hónapok September 2018 Kanada Toronto

Master in International Business Development (Maib) egy igazi globális oktatási program által kínált három vezető nemzetközi intézmények; University of Milano-Bicocca (Milánó, Olaszország), Centennial College (Toronto, Kanada) és Alliance Egyetem (Bangalore, India). [+]

Master in International Business Development (Maib) Valóban globális oktatási program által kínált három vezető nemzetközi intézmények; University of Milano-Bicocca (Milánó, Olaszország), Centennial College (Toronto, Kanada) és Alliance Egyetem (Bangalore, India). Utazás a világ 15 hónap, és keresni a globális üzleti szakértelem, szakmai tapasztalat és hitelesítő:

Első szintű európai mesterfokozatú University of Milano-Bicocca Ontario College Graduate Certificate-re Centennial College Lehetőséget arra, hogy részmunkaidőben dolgozzanak, miközben tanulni Torontóban Lehetőség egy kanadai posztgraduális munkavállalási engedély Szakmai félévben vezető cégek Kanadában, Olaszországban és Indiában ... [-]

University Of Dundee Oktatási Master

Stafford Global
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Kanada Canada Online

A Master of Education program elengedhetetlen minden olyan szakember számára, akik egy oktatási környezetben dolgoznak, és szeretnék fokozni szakmai tanulásukat és javítani a karrierlehetőségeket. A hallgatók az oktatási élményt saját tapasztalataik, igényeik és érdekeik alapján igazíthatják. A program teljes egészében elérhető az Egyetem virtuális tanulási környezetén keresztül. [+]

Előnyök

A Master of Education program elengedhetetlen minden olyan szakember számára, akik egy oktatási környezetben dolgoznak, és szeretnék fokozni szakmai tanulásukat és javítani a karrierlehetőségeket. A hallgatók az oktatási élményt saját tapasztalataik, igényeik és érdekeik alapján igazíthatják. A program teljes egészében elérhető az Egyetem virtuális tanulási környezetén keresztül.

A programot a Nemzetközi Baccalaureate Szervezet akkreditálja, és sikeresen befejezve a program résztvevői regisztrálhatnak egy IB Advanced Certificate-t a tanítási és tanulási kutatásban, a vezetői gyakorlatban és a Leadership Research Advanced Certificate-ben vagy nemzetközi iskolákban szerte a világon.... [-]


MA Földrajz

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Nappali September 2018 Kanada Rimouski Lévis

A MA földrajz célja megérteni a kapcsolatot a cég a térben. [+]

A MA földrajz célja megérteni a kapcsolatot a cég a térben. A program célja, hogy a vonat a kutatók és a szakemberek a földrajz című

elemezve a természetes hely, hogy a földtani, hidrológiai, biogeográfiája és klimatológia hozzájárulnak annak megértéséhez; hagyományos módszerekkel és technikákkal és haladó szisztematikus és automatizált feldolgozása térinformatikai (GIS és távérzékelési); tanácsadás és a terv az elrendezés és a szervezet a terület.

A program felépítése

A rugalmasság, a MA földrajz van tandíj 18 kredit, amely három kötelező tanfolyamokat egy olvasóterem szeminárium és három választható kurzusok, melyek közül kettő lehet választani tanfolyamok másik doktori program UQAR vagy más tudományos intézmény.... [-]


Mester Agráripar Fejlesztés

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 12 hónapok September 2018 Kanada Halifax

Aeres University of Applied Sciences kínál Master Agráripar Fejlesztési Bachelor diplomások vagy fiatal szakemberek. [+]

Mester Agráripar Development

Aeres University of Applied Sciences kínál Master Agráripar Fejlesztési Bachelor diplomások vagy fiatal szakemberek.

Nemzetközi vállalatok az élelmiszeripari ágazat egyre inkább szükség van a szakemberek képzett a változások kezelésében, akik cselekedj lokálisan és globálisan gondolkodni. Minden diplomások ez a mester program lesz első kézből a változási folyamatok üzleti kontextusban kívül a saját ág, és a megszerzett értékes betekintést nyújt a különbség a nemzetközi üzleti kultúra és munkaerkölcs és milyen szerepet játszhat, hogy ezekkel a kérdésekkel változási folyamatok. Ezek az emberek, hogy a tudomány az élet az üzleti élelmiszer.... [-]


Mester Tervezés

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design
Campus Nappali September 2018 Kanada Halifax Hamilton

A Master of Design egy éves program. Leforgása alatt három félév, májustól kezdve minden évben, hallgatók 42 kredit az előírt Studio és Liberal Arts and Sciences tanfolyamok, és egy teljes végzős dolgozat / fok projekt.A hangsúly a program a [+]

Master Tervezési

&nbsp

A Master of Design egy éves program. Leforgása alatt három félév, májustól kezdve minden évben, hallgatók 42 kredit az előírt Studio és Liberal Arts and Sciences tanfolyamok, és egy teljes végzős dolgozat / fok projekt. A hangsúly a program a gyakorlat vezetett a kutatás, így minden diák diploma terv lesz az egyik arra összpontosít, hogy az új tudást szerzett reflektív gyakorlatban. A hallgatók bemutatják kutatási kialakításuk munka kíséri bővített írásos papír, egy nyilvános előadás, és megfelelő körülmények között a csoportos kiállítás.

[-]