MASTERSTUDIES

Kiállítás tervezés Mesterképzések Megtekintése Észak-Amerikában 2020

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A Mester kiállítás tervezés ismereteket ad a kreatív iparágak a Business Events. A mester diplomát kiállító egyesítik tudás terén a design menedzsment az esemény vagy kiállítás üzlet.

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Kiállítás tervezés Mesterképzések Áttekintése Észak-Amerikában 2020

2 Találatok Kiállítás tervezés, Észak Amerika Filter

MA kiállítási tervezésben

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
MA
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
4 félévek
Angol
Campus

A MA kiállítás-tervező program egy kétéves, 48 kredit-os program, amely teljes nappali tagozatos tanulmány négy félévében fejezhető be. Részidős oktatás áll rendelkezésre azok ...

Tovább

Mester kiállítás tervezése

Fashion Institute of Technology
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Nappali
Campus

A Master of Arts program Kiállítás Design, megtudhatja, hogy hozzon létre a környezeti tapasztalatok, szórakoztatás, és inspirálja. Majd összpontosítani a tervező szerepe és k ...

Tovább