MASTERSTUDIES

Kiállítás tervezés Mesterképzések 2020 Megtekintése az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolországban

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

 

Védnökei esemény terek nem tudatosan felismerni a hatása kiállítás design, de van egy nagy hatással tapasztalataikról. Programok a témában inkább összpontosítani technikai megbeszélések a padló tervezés, a forgalom és a világítás.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Kérj Információt Kiállítás tervezés Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolországban 2020

1 Találatok Kiállítás tervezés, Madrid Filter

A tervezési és kiállítási terek mestere

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Mester
05 okt. 2020
<
Nappali
<
9 hónap
14 szept. 2020
Spanyol
Campus

Bővíti a táj horizontját. Szerezd meg a lehetőséget, hogy vizuálisan és szóban strukturáljunk sokféle teret: belső, kiállítási, ideiglenes építészet, televízió vagy élő szórak ...

Tovább