MASTERSTUDIES

Kommunikációs design Mesterdiplomák Megtekintése Olaszországban 2020

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A kommunikációdesign területén a szakemberek a marketing és a kreatív ágazat átfedéséből létrejött speciális eszközök segítségével hozhatják létre hatékony üzeneteiket és kampányaikat. A kommunikációdesign folyamata mindent magában foglal az ötlet megszületésétől a késztermékig, és a szakmai szintű írói, művészi és marketinges készségek mellett a fogyasztói szokások és a média alapos ismeretét is megkívánja.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Kommunikációs design Mesterdiplomákat Olaszországban 2020

3 Találatok Kommunikációs design, Olaszország Filter

II. Szintű szakirányú kurzus művészeti irányban és szövegírásban

IUAD Accademia della Moda
Executive kurzusok
okt. 2020
<
Nappali
<
2 év
Olasz
Campus
On-line

A kétéves szakos tanfolyam az Art

Tovább

MSc kommunikációs tervezésben

Politecnico di Milano
MSc
okt. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A kommunikációs tervezés mesterképzési programja készít egy olyan tervezőt, aki képes megbirkózni a stratégiai kommunikációs problémákkal, innovatív megoldásokat kínál és koor ...

Tovább

MA Kommunikáció Tervezés

NABA
MA
okt. 2020
<
Nappali
<
2 év
22 aug. 2020
Olasz
Angol
Campus

Az MA a kommunikáció tervezés program megközelíti az üzleti kommunikáció, mint a szintézis a gazdasági és művészeti dimenziók. Ezt a kétéves programot mindkét dimenzióban fejl ...

Tovább