MASTERSTUDIES

Kommunikációs design Mesterképzések 2020 Megtekintése az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolországban

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A marketing és a reklám, valamint a kreatív területet egyesítő kommunikációdesignerek az üzleti sikerek és a minél szélesebb hatáskör elérésének szolgálatába állítják a fogyasztói viselkedésről szerzett ismereteiket.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Kérj Információt Kommunikációs design Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolországban 2020

2 Találatok Kommunikációs design, Madrid Filter

Mester Üzleti és Stratégiai Tervezési Labs

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spanyolország, Madrid
Executive kurzusok
01 Jan 2020
<
Nappali
<
11 hónap
Angol
Campus

A Master of Business

Tovább

A kommunikációs tervező laborok mestere

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spanyolország, Madrid
Executive kurzusok
01 Feb 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A Master of Communication Design Labs felajánlja a kulcsot az összekapcsolt tudományok összetettségének kezeléséhez, amelyeket a kreatív folyamat során feltártak. A hallgatók ...

Tovább